Huawei Verzekering

3,44p.m.
 • Electronica dekking: Laptop & Tablet gratis meeverzekerd
  Verlies en valschade
  Waterschade
  Je betaalt geen eigen risico
  Diefstaldekking
  Gezin is direct meeverzekerd
  Dekking in het Buitenland: Werelddekking
  Kostbaarheden, zoals een horloge, sieraden en diverse

Niet alleen een Huawei Verzekering, maar veel meer

Huawei VerzekeringBij het afsluiten van deze verzekering ben je naast een Huawei Verzekering, direct verzekerd voor je laptop, tablet, dure camera en sieraden. Dit samen voor slechts €3,44 per maand, inclusief de verplichte assurantiebelasting. Bekijk alle verzekerde voorwerpen voor een totaaloverzicht

Heb net de nieuwe Huawei p8 gekocht. Super gave mobiele telefoon, maar redelijk aan de prijs. Voor een paar euro per maand gelijk maar deze verzekering afgesloten en fijn dat mijn gezinsleden direct zijn meeverzekerd. Nog geen gebruik van gemaakt, maar heb goeie verhalen gehoord. Bedankt!

Mevr. Beverdam, Amsterdam

Huawei Verzekering

De Huawei heeft in de afgelopen jaren een plekje verovert naast de meest bekende en gerenommeerde bedrijven als Samsung en Apple. De Huawei is ten opzichte van zijn concurrenten een stuk voordeliger, maar dit zegt niets over de mobiele telefoon zelf. Sterker beschikt de Huawei over hoogwaardige technologieën en heeft het een super design. Heb je iets minder te besteden, maar wil je wel een super telefoon, dan is dit zeker een aanrader.

Ten opzicht van de concurrenten, zoals Samsung en Apple, waar je tussen de €400 en €1.000 betaalt. Betaal je voor de Huawei ongeveer tussen de €200,- en €450,-. Schade, zoals waterschade, valschade en stootschade zit in een klein hoekje. Deze risico’s kan je afdekken met de Huawei Verzekering, waarvoor je slechts €3,44 per maand betaald. Naast diverse schades ben je ook verzekerd voor diefstal, vermissing en zijn andere kostbaarheden, zoals jouw Laptop of iPad direct gratis meeverzekerd.  Deze Huawei verzekering lijkt te mooi om waar te zijn, maar deze Huawei verzekering wordt aangeboden door Centraal Beheer Achmea onder de Kostbaarheden Buitenhuisverzekering. Een goedkopere alles in één Huaweiverzekering bestaat er niet.

Meer Informatie

Om welke Huawei Smartphones gaat deze verzekering:

 • Huawei p6 verzekering
 • Huawei p7 verzekering
 • Huawei p8 (lite) verzekering
 • Huawei Nexus 6p verzekering
 • Huawei Ascend verzekering
 • Huawei G8 verzekering
 • Direct verzekerd voor al deze Smartphones met één verzekering voor slechts €3,44 per maand.
 • Heeft de Huawei een minimale waarde van €200,- dan is je smartphone verzekerd tegen diefstal, verlies, vermissing, waterschade, valschade, stootschade en meer.

Dekkingen Kostbaarheden Verzekering

Dekking Telefoon

Dekking Tablet

Dekking Laptop

Gezinsdekking

Geen Eigen risico

Schade

Werelddekking

Kostbaarheden

Je Huawei Smartphone, Laptop en Tablet verzekeren voor maar €3,44 per maand.

Wanneer biedt de Huawei Verzekering uitkomst

  • Je laat jouw Huawei Telefoon in het water vallen.Goedkope Huawei Verzekering
  • Er zit een bast in je scherm, omdat je dit perongeluk hebt laten vallen.
  • Je wordt op het station gerold. Je Huawei Telefoon is verzekerd tegen diefstal.

Huawei binnen de Woning verzekeren

Huawei p7 verzekeringWil jij je mobiele telefoon binnen de woning verzekeren, dan kan je het best een All-risk inboedelverzekering afsluiten. Met de All-Risk inboedelverzekering ben je verzekerd voor schades binnen de woning en met de Huawei Verzekering alleen buiten de woning. Stoot jij of jouw kind de telefoon of laptop van tafel, dan is het verzekerd onder de All Risk Inboedelverzekering. Dit geldt overigens voor alle schades.

Meer Informatie

Uitkering bij schade op de Huawei Verzekering

De Huawei Verzekering keert bij schade in 9 van 10 gevallen de nieuwwaarde uit. Kan het gerepareerd worden, dan betalen worden de reparatiekosten vergoed. Bijvoorbeeld een barst in het scherm van je Huawei.

De regel hoe er wordt uitgekeerd is als volgt: Bij volledige verlies (totaalverlies) van uw Huawei vindt er een vergoeding plaats op basis van nieuwwaarde, tenzij de dagwaarde voor de gebeurtenis minder bedraagt dan 40% van de nieuwwaarde.

In context hoe de uitkering werkt bij deze Huawei Verzekering: Voor je Huawei p8 heb je €500,- betaalt. Heb je schade, dan wordt de nieuwwaarde uitgekeerd als de Huawei op dat moment meer waard is dan €200,- (€500,- / 100 x 40%) Is het bedrag op dat moment minder dan €200,-, dan wordt de dagwaarde uitgekeerd.

Is het niet helemaal helder, dan kan je mij altijd een berichtje sturen via social media.

Telefoonverzekering Huawei p8

Bij deze verzekering kan er gekozen worden uit de volgende dekkingen. U kan kiezen uit €1.000, €3.000, €5.000 of hoger. Dit kan los worden afgesloten onder de Woongarantverzekering.
Belangrijk: Een telefoonverzekering, laptop en tablet is tot maximaal €1.000 verzekerd, ongeacht de gekozen dekking.
Review
SReview Huawei verzekeringuper ervaring gehad met deze Huawei Verzekering.  Had mijn Huawei laten vallen toen ik een appje aan het sturen was. Barst in mijn scherm. Moest een offerte opvragen en het geld stond een paar dagen later op mijn rekening. Top!

Huawei Verzekering

Via onze website kan je gegarandeerd de goedkoopste Huawei verzekering afsluiten van Nederland. Nergens bieden ze hetzelfde aan met deze voorwaarden. Sluit je deze verzekering af, dan heb je niet alleen een Huawei Verzekering, maar ook een Laptop, Tablet en Kostbaarheden verzekering in één. Dit samen voor slechts €3,44 per maand, inclusief belasting.

Bij schade wordt de meeste gevallen de nieuwwaarde uitgekeerd bij deze Huawei Verzekering

De Huawei Verzekering keert bij schade in 9 van 10 gevallen de nieuwwaarde uit. Kan het gerepareerd worden, dan betalen worden de reparatiekosten vergoed. Bijvoorbeeld een barst in het scherm van je Huawei.

De regel hoe er wordt uitgekeerd is als volgt: Bij volledige verlies (totaalverlies) van uw Huawei vindt er een vergoeding plaats op basis van nieuwwaarde, tenzij de dagwaarde voor de gebeurtenis minder bedraagt dan 40% van de nieuwwaarde.

In context hoe de uitkering werkt bij deze Huawei Verzekering: Voor je Huawei p8 heb je €500,- betaalt. Heb je schade, dan wordt de nieuwwaarde uitgekeerd als de Huawei op dat moment meer waard is dan €200,- (€500,- / 100 x 40%) Is het bedrag op dat moment minder dan €200,-, dan wordt de dagwaarde uitgekeerd.

Is het niet helemaal helder, dan kan je mij altijd een berichtje sturen via social media.

Goedkoopste Huawei Verzekering van Nederland

Deze Huawei Verzekering het meest uitgebreid in vergelijking met zijn concurrenten. Je bent onder andere verzekerd voor diefstal, vermissing, valschade, stootschade, waterschade en dit samen met een werelddekking, gezinsdekking en dat zonder eigen risico. Voor deze verzekering betaal je slechts €3,44 per maand. De belangrijkste voorwaarde van deze Huawei verzekering is dat de schade buiten de woning plaatsgevonden moet zijn.

Heb je schade, dan heb je in de meeste gevallen binnen enkele dagen het geld op de rekening.

Extra Korting krijgen op de Huawei Verzekering

Voor extra korting op de Huawei Verzekering kan je naar de volgende punten kijken:

 • Korting via je werkgever van 10%. Bij het berekenen van de premie kan je dit invullen en zien of je hier recht op hebt. De maandpremie is dan €3,05 per maand i.p.v. €3,44 per maand.
 • Jaarbetaling i.p.v. maandbetaling. Dit levert je 5% korting op.

Huawei verzekeren tegen waterschade

Waterschade is automatisch meeverzekerd onder deze Huawei verzekering. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden, zoals bij andere aanbieders vaak wel het geval is. Laat jij jouw Huawei in een plas water vallen, dan ben je hier voor verzekerd.

Huawei verzekeren tegen diefstal

Met de Huawei verzekering heb je een diefstaldekking. Wordt onderweg in de trein jouw Huawei telefoon gestolen, dan ben je hiervoor goed verzekerd.

Premie betalen Huawei Verzekering

De premie van de Huawei Verzekering kan je maandelijks of jaarlijks betalen. De maandbetaling dient per automatisch te verlopen, maar bij een jaarbetaling kan je ook kiezen voor een acceptgiro.

Waarom Telefoon verzekeren

Tegenwoordig leven wij in een digitale tijdperk en is een Smartphone of ander mobieltje niet meer weg te denken uit onze samenleving. Als zombies zitten wij achter onze telefoon filmpjes te kijken, op Facebook, Twitter of lezen wij de laatste krantenberichten in één van de Apps. Door het veelvuldig gebruik van deze Smartphones zit een ongelukje in een klein hoekje, zoals een barst in het scherm, diefstal of valschade. Daarbij betaal je al snel een flink bedrag voor de reparatie of vervanging van de Smartphone.

Je betaalt geen eigen risico voor deze Huawei Verzekering

Je betaalt geen eigen risico voor deze Huawei Verzekering. Het eigen risico is een bedrag wat klanten zelf moeten betalen, indien ze een schade melden bij een maatschappij. Ongeacht het aantal schades betaal je bij deze Huawei verzekering NOOIT een eigen risico. Dit is bijzonder in vergelijking met andere aanbieders.

Smartphone verzekering vanaf €3,05 per maand

Wij van goedkopetelefoonverzekering bieden gegarandeerd de voordeligste Huawei verzekering van Holland aan. Deze verzekering is een alles in één pakket, waarbij je naast jouw Smartphone verzekerd bent voor je iPad Tablet, laptop en kostbaarheden, zoals een camera of horloge. Met korting betaal je hier maar €3,05 per maand voor, inclusief poliskosten en de verplichte belasting.

Studenten Huawei verzekering

De Huawei verzekering wordt zeer gewaardeerd door studenten. Deze Huawei verzekering is zeer voordelig, heeft een een dekking waar je “U” tegen zegt. Je Huawei telefoon is goed verzekerd onderweg, op school, in de kroeg of in de trien. Niet alleen de Smartphone Huawei is verzekerd, maar ook je laptop en Tablet. Dit is mobiele apparatuur die vaak voor door studenten gebruikt wordt.

Zakelijke Hauwei verzekering

Deze Huawei verzekering kan niet worden afgesloten, indien het gaat om ondernemers. Oftewel zakelijke toestellen.

Telefoon verzekeren tegen Waterschade

Bij de meeste aanbieders betaal je meer premie of kan waterschade niet verzekerd worden. Bij deze verzekering zit waterschade in de dekking. Ben je buiten aan het fietsen en kom je in een regenbui terecht, dan ben je vaak verzekerd tegen nieuwwaarde.

Telefoon verzekeren tegen diefstal 

Diefstal van Smartphones komt vaker voor dan wij denken. Het is leuk handelswaar voor dieven die snel een extra centje willen verdienen. Met de diefstaldekking ben je goed verzekerd en kan je bij diefstal een nieuw toestel aanschaffen.

Smartphone verzekering

Een Smartphone verzekering voor slechts €3,44 per maand. Heerlijk jezelf “verliezen” achter je toestel, zonder zorgen te maken over de eventuele financiële risico’s, zoals valschade en stootschade.

GSM verzekering

Je GSM verzekeren tegen diefstal, valschade, stootschade, waterschade en dat zonder eigen risico. Je gezin meteen meeverzekerd.

Mobiel verzekeren

Een mobiele Huawei verzekering is bij veel aanbieders aan de dure kant. Je betaalt al snel €10 á €15 om alleen jouw mobiel te verzekeren. Bij ons betaalt u €3,44 per maand en heb je een werelddekking. Niet alleen jouw mobieltje is dan verzekerd, maar ook andere elektronica, zoals een laptop, horloge en dure Camera.

iPhone verzekeren

De Apple iPhone is één van de meest populaire toestellen in Nederland. Door de geweldige technologieën en vormgeving is het een zeer gewild toestel onder jong en oud. Een Apple iPhone is aan de prijs. Afhankelijk va n het model betaal je hier tussen de €200,- en €1.000,- voor.  Wij bieden een verzekeringen aan voor de iPhoneiPhone 5, Iphone 6, iPhone 6 plus en iPhone 6s en bieden zelfs de mogelijkheid aan om één overzicht een iPhone verzekering te vergelijken. Wil je dit stukje design met een IOS besturingssysteem, samen met jouw Macbook en iPad verzekeren, dan ben je hier aan het juiste adres.

Samsung Galaxy telefoon Verzekeren

De Samsung Galaxy verzekering is samen met de Apple iPhone zeer gewild. Net als de Apple iPhone heeft een Samsung telefoon een mooi design en maakt gebruik van Android. Tussen deze 2 grootmachten is veel concurrentie en qua prijs doen ze niet veel voor elkaar onder. Bij goedkopetelefoonverzekering.nl bieden wij een Samsung Galaxy note 4 verzekering,  Samsung Galaxy Verzekering, Samsung Galaxy s6 en Samsung Galaxy s6 Edge aan. Ook hier kan je een Samsung Galaxy Verzekering vergelijken.

Meer Informatie