iPhone 5 verzekering

Met een mobiele telefoon verzekering voor de iPhone 5 bescherm jij jezelf tegen dure reparatiekosten of vervanging als gevolg van diefstal, vermissing en schade.

Sinds 20 september 2013 kan de Apple iPhone 5 (s) in meerdere kleuren, zoals goud, zilver, groen of een andere kleur worden besteld. Een telefoon van hoge kwaliteit, alleen is het scherm / display zeer gevoelig en heb je hier snel een barst in. Het repareren van een scherm kost momenteel ongeveer tussen de €100 en €200. Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus een goedkope telefoonverzekering biedt de oplossing om financiële gevolgen bij schade te dragen. Wil je weten wat de critici denken, dan kan je eens een blik werpen op deze diverse reviews.

iPhone 5 verzekering

Naast de schade aan het scherm, beschermt deze verzekering ook de gevolgen van eventuele vloeibare schade, zoals waterschade of een glas prik wat op jouw iPhone 5 (s) is gevallen. Zonde, want een iPhone 5 (s) is momenteel ongeveer €350 en €500 waard. Dit is afhankelijk van het aantal GB. Hier heb je een keuze uit 16GB, 32GB en 64GB. Koop je in de toekomst een andere telefoon, zoals een iPhone 6 of iPhone 6 plus, dan ben je hier automatisch direct voor meeverzekerd.

*Schade aan het scherm of waterschade valt niet onder garantie bij Apple. Een iPhone 5 verzekering biedt de oplossing.

De iPhone 5 verzekering beschermt tegen de volgende schades

iPhone 5 Verzekering

3,44p.m.
 • Macbook, iPad en andere kostbaarheden meeverzekerd
  valschade, waterschade & stootschade
  Geen eigen risico
  Diefstaldekking
  Gezin meeverzekerd
  Werelddekking
  Sieraden, camera en meer

Veel mobiele telefoonverzekeraars bieden extra bescherming tegen diefstal tegen een vergoeding. Bij deze telefoonverzekering is dat niet het geval. Je bent niet alleen verzekerd voor de iPhone 5, maar ook andere kostbaarheden, zoals een Macbook, E-reader of duur horloge, zolang het voorwerp een minimale waarde heeft van €200,-. iPhone 5 verzekering vergelijken. Vergelijk deze verzekering met andere telefoonaanbieders. 

 

iPhone 5 vergelijken verzekering

In een aantal gevallen kan het handig zijn om een telefoonverzekering te vergelijken. Bij goedkopetelefoonverzekering.nl is dit niet het geval, want wij durven de garantie te geven de voordeligste telefoonverzekering te hebben. In veel gevallen betaal je ongeveer tussen de €7,50 en €10 euro voor een iPhone 5 verzekering, indien je dit gaat afsluit bij jouw provider of een andere maatschappij. Bij onze telefoonverzekering is niet alleen jouw iPhone 5 (S)  verzekerd tegen diefstal, schade en vermissing, maar ook kostbaarheden, zoals een Macbook, Ipad en dure camera. Tevens sluit je deze verzekering niet alleen voor jezelf af, maar zijn jouw partner en kinderen direct meeverzekerd. (werelddekking) Dit samen voor slechts €3,44 per maand.

Rekenvoorbeeld iPhone 5 verzekering
Telefoonverzekering: €8,-
Laptopverzekering: €4,-
Sieraden en elektronica: 4,-

€8+€4+€4 = €16,- per maand. Bij ons betaal je voor dit allemaal samen slechts €3,44 per maand

iPhone 5 (s) video van Apple

iPhone 5 verzekering

Bij goedkopetelefoonverzekering.nl kan je snel en voordelige jouw iPhone 5 (s) verzekeren voor slechts €3,44 per maand, inclusief assurantiebelasting. Gegarandeerd de goedkoopste iPhone 5 verzekering van Nederland.

Nieuwwaarde, reparatiekosten of dagwaarde iPhone 5 verzekering

Bij deze iPhone 5 verzekering wordt in veel gevallen de nieuwwaarde of reparatiekosten vergoedt. Bij totaalverlies wordt het vergoed op basis van nieuwwaarde, tenzij de dagwaarde voor de gebeurtenis minder bedraagt dan  40% van de nieuwwaarde.

Om het één en ander helder te krijgen: voor jouw iPhone 5 (s)  heb je €1.000 betaalt. Als op moment van (totaalverlies) schade de iPhone 6s meer waard is dan €400,- (€1.000 / 100 x 40%) dan  krijg je de dagwaarde uitgekeerd. Is de iPhone 5 (s)  minder waarde dan €400,- , dan wordt de dagwaarde uitbetaald.

Goedkope iPhone 5 verzekering

Deze iPhone 5 verzekering is van zichzelf al zeer uitgebreid. Je bent verzekerd voor schade door vallen, stoten en zelfs voor waterschade. De schade dient wel buiten de woning te hebben plaatsgevonden.  Voor die €3.44 per maand ben jij niet alleen verzekerd, maar ook de gezinsleden, zoals partner en kinderen. Heb je een bijvoorbeeld een barst in het scherm van je iPhone 6s, dan kan je een offerte opvragen en staat het geld van de reparatie binnen enkele dagen op jouw rekening.

Extra Korting krijgen op iPhone 5 verzekering

Op deze iPhone 5 (s) verzekering kan je extra korting krijgen van 10% door middel van collectiviteitskorting. Vul bij het berekenen jouw werkgever in en je zult zien of je recht hebt op deze korting. U komt dan  niet op €3,44 per maand uit, maar €3,05 per maand, inclusief belasting. Betaal je per jaar, dan krijg je ook nog eens 5% korting op de jaarpremie.

Verzekeren Waterschade iPhone 5 verzekering

Waterschade is automatisch meeverzekerd onder deze iPhone 5 (s)  verzekering. Je betaalt hier dus niets extra’s voor, zoals bij andere aanbieders het geval is. Laat jij jouw  iPhone 5 (s)  in een plas water vallen, dan ben je hier voor verzekerd.

Verzekeren Diefstal iPhone 5 verzekering

Met de iPhone 5 verzekering ben je verzekerd tegen diefstal, mits dit buiten de woning heeft plaatsgevonden. Daarbij heb je een Werelddekking, dus ben je op jouw vakantieadres goed verzekerd voor jouw telefoon.

Premie iPhone 5 verzekering

Voor deze iPhone 5 verzekering kan je kiezen voor een maandelijkse betaling of een jaarbetaling. Bij een maandbetaling dient het via automatisch incasso te verlopen en bij een jaarbetaling kan je ook kiezen om de verzekering per acceptgiro te betalen. Het berekenen van deze iPhone 5 verzekering kost slechts 5 minuten van je tijd.

Waarom Telefoon verzekeren

Tegenwoordig leven wij in een digitale tijdperk en is een Smartphone of ander mobieltje niet meer weg te denken uit onze samenleving. Als zombies zitten wij achter onze telefoon filmpjes te kijken, op Facebook, Twitter of lezen wij de laatste krantenberichten in één van de Apps. Door het veelvuldig gebruik van deze Smartphones zit een ongelukje in een klein hoekje, zoals een barst in het scherm, diefstal of valschade. Daarbij betaal je al snel een flink bedrag voor de reparatie of vervanging van de Smartphone.

Geen eigen risico Telefoonverzekering

Het eigen risico is een bedrag wat klanten zelf moeten betalen, indien ze een schade melden bij een maatschappij. Ongeacht het aantal schades betaal je bij deze iPhone 5 verzekering NOOIT een eigen risico. Dit is een unicum binnen de verzekeringswereld.

Uitkering bij een telefoonverzekering

Bij deze iPhone 5 verzekering betalen wij in de meeste gevallen de nieuwwaarde of reparatiekosten. Heb je een heel oud toestel, dan wordt de dagwaarde uitgekeerd.  Als geheugensteun:  Bij totaalverlies van je telefoon wordt het vergoed op basis van nieuwwaarde, tenzij de dagwaarde voor de gebeurtenis minder bedraagt dan 40% van de nieuwwaarde.

Telefoonverzekering voor €3,44 per maand, inclusief belasting

Goedkopetelefoonverzekering.nl heeft gegarandeerd de goedkoopste iPhone 5 verzekering van Nederland. Het gaat hier om een totaalpakket, waarbij je verzekerd bent tegen waterschade, valschade, stootschade en diefstal. Niet alleen jouw telefoon is verzekerd, maar ook andere kostbaarheden, zoals een Laptop, Tablet, dure jas en sieraden. Dit samen voor slechts €3,44 per maand inclusief belasting.

Zeer goedkoop jouw iPhone 5 (s) verzekeren, Samsung Galaxy telefoon verzekeren, Tablet verzekeren en laptop verzekeren is nooit zo voordelig geweest.

Studenten iPhone 5 verzekering

Het is de ideale studenten telefoonverzekering. Het is goedkoop, heeft een zeer uitgebreide dekking en buiten de woning ben je goed verzekerd, bijvoorbeeld onderweg in de trein of op school / de opleiding zelf. Niet alleen jouw Telefoon is goed verzekerd, maar ook jouw Laptop en tablet.

Zakelijke iPhone 5 verzekering

Helaas hebben wij geen zakelijke iPhone 5 verzekering.

Telefoonverzekering Waterschade

Bij de meeste aanbieders betaal je extra premie om je ook tegen waterschade te verzekeren. Bij ons is dit niet het geval, want dit is geheel automatisch verzekerd. Is je Smartphone kapot door een regenbui of is dit door een ongelukje in het water gevallen, dan wordt in veel gevallen bij deze iPhone 5 verzekering de nieuwwaarde uitgekeerd.

Telefoon tegen diefstal verzekeren

Diefstal van Smartphones komt vaker voor dan wij denken. Het is leuk handelswaar voor dieven die snel een extra centje willen verdienen. Met de diefstaldekking ben je goed verzekerd en kan je bij diefstal een nieuw toestel aanschaffen.

Smartphone verzekering

Een Smartphone verzekering voor slechts €3,44 per maand. Heerlijk jezelf “verliezen” achter je toestel, zonder zorgen te maken over de eventuele financiële risico’s, zoals valschade en stootschade.

GSM iPhone 5 verzekering

Je GSM verzekeren tegen diefstal, valschade, stootschade, waterschade en dat zonder eigen risico. Je gezin meteen meeverzekerd.

Mobiel verzekeren

Een mobiele iPhone 5 verzekering is bij veel aanbieders aan de dure kant. Je betaalt al snel €10 á €15 om alleen jouw mobiel te verzekeren. Bij ons betaalt u €3,44 per maand en heb je een werelddekking. Niet alleen jouw mobieltje is dan verzekerd, maar ook andere elektronica, zoals een laptop, horloge en dure Camera.

iPhone verzekeren

De Apple iPhone is één van de meest populaire toestellen in Nederland. Door de geweldige technologieën en vormgeving is het een zeer gewild toestel onder jong en oud. Een Apple iPhone is aan de prijs. Afhankelijk va n het model betaal je hier tussen de €200,- en €1.000,- voor.  Wij bieden een verzekeringen aan voor de iPhoneiPhone 5 verzekering, Iphone 6, iPhone 6 plus en iPhone 6s en bieden zelfs de mogelijkheid aan om één overzicht een iPhone verzekering te vergelijken. Wil je dit stukje design met een IOS besturingssysteem, samen met jouw Macbook en iPad verzekeren, dan ben je hier aan het juiste adres.

Samsung Galaxy telefoon Verzekeren

De Samsung Galaxy is samen met de Apple iPhone zeer gewild. Net als de Apple iPhone heeft een Samsung telefoon een mooi design en maakt gebruik van Android. Tussen deze 2 grootmachten is veel concurrentie en qua prijs doen ze niet veel voor elkaar onder. Bij goedkopetelefoonverzekering.nl bieden wij een Samsung Galaxy Note 4 verzekering, Samsung Galaxy Verzekering, Samsung Galaxy s6 en Samsung Galaxy s6 Edge aan. Ook hier kan je een Samsung Galaxy Verzekering vergelijken.