iPhone 6 plus verzekering

Goedkopetelefoonverzekering biedt een goedkope telefoonverzekering aan voor de iPhone 6 plus. Op 9 september 2014 introduceerde Apple de iPhone 6 (4,7 inch scherm) en iPhone 6 plus met een groter scherm (5,5 inch scherm) De beide Apple iPhones zijn aanzienlijk groter dan hun voorgangers de iPhone 5 en iPhone 5S. De iPhone 6 plus met 16GB wordt verkocht tussen de €650 en €800. Als je 64GB of 128 GB wilt hebben, dan betaal je al snel €100 tot €200 meer.iPhone 6 plus verzekeringEen seconde van onoplettendheid is voldoende en de iPhone 6 plus valt op de grond, wordt gestolen of heeft een barst in zijn scherm. Vanwege de grote, prijs en exclusiviteit van deze telefoon is de iPhone 6 plus ook zeer gewild onder dieven die snel wat geld bij willen verdienen.

Een iPhone telefoonverzekering is meestal aanbevolen, omdat de reparatiekosten vaak oplopen van €100 tot €300 en bij diefstal of totaalverlies het volledige bedrag van jouw telefoon. Iemand die zoveel geld investeert in een iPhone 6 plus, wil vaak extra beschermd worden voor de financiële gevolgen, indien er iets mis gaat.

*Schade aan het scherm of waterschade valt niet onder garantie bij Apple.

De iPhone 6 plus verzekering beschermt tegen de volgende schades

 

iPhone 6 plus Verzekering

3,44p.m.
 • Macbook, iPad en andere kostbaarheden meeverzekerd
  valschade, waterschade & stootschade
  Geen eigen risico
  Diefstaldekking
  Gezin meeverzekerd
  Werelddekking
  Sieraden, camera en meer
Veel mobiele telefoonverzekeraars bieden extra bescherming tegen diefstal tegen een vergoeding. Bij deze iPhone 6 plus verzekering is dat niet het geval. Je bent niet alleen verzekerd voor de iPhone, maar ook andere kostbaarheden, zoals een Macbook, E-reader of duur horloge, zolang het voorwerp een minimale waarde heeft van €200,-.  iPhone 6 plus verzekering vergelijken.

Vergelijken iPhone 6 plus verzekering

In veel gevallen is het verstandig om een telefoonverzekering te vergelijken. Bij goedkopetelefoonverzekering.nl is dit niet nodig, want wij garanderen de voordeligste iPhone 6 plus verzekering te hebben. In veel gevallen betaal je ongeveer €10 euro voor een Telefoonverzekering indien je dit afsluit bij jouw provider. Bij onze iPhone 6 plus verzekering is niet alleen jouw iPhone 6 plus verzekerd tegen diefstal, schade en vermissing, maar ook kostbaarheden, zoals een laptop, tablet en sieraden. Dit samen voor slechts €3,44 p.m.

iPhone 6 plus video van Apple

iPhone 6 plus verzekering

Bij goedkopetelefoonverzekering.nl kan je snel en voordelige jouw iPhone 6 plus verzekeren voor slechts €3,44 per maand, inclusief assurantiebelasting. Gegarandeerd de goedkoopste iPhone 6 plus verzekering van Nederland.

Nieuwwaarde, reparatiekosten of dagwaarde iPhone 6 plus verzekering

Bij deze iPhone 6 plus verzekering wordt in veel gevallen de nieuwwaarde of reparatiekosten vergoedt. Bij totaalverlies wordt het vergoed op basis van nieuwwaarde, tenzij de dagwaarde voor de gebeurtenis minder bedraagt dan  40% van de nieuwwaarde.

Om het één en ander helder te krijgen: voor jouw iPhone 6 plus heb je €1.000 betaalt. Als op moment van (totaalverlies) schade de iPhone 6 plus meer waard is dan €400,- (€1.000 / 100 x 40%) dan  krijg je de dagwaarde uitgekeerd. Is de iPhone 6 plus minder waarde dan €400,- , dan wordt de dagwaarde uitbetaald.

Goedkope iPhone 6 plus verzekering

Deze iPhone 6 plus verzekering is van zichzelf al zeer uitgebreid. Je bent verzekerd voor schade door vallen, stoten en zelfs voor waterschade. De schade dient wel buiten de woning te hebben plaatsgevonden.  Voor die €3.44 per maand ben jij niet alleen verzekerd, maar ook de gezinsleden, zoals partner en kinderen. Heb je een bijvoorbeeld een barst in het scherm van je iPhone 6 plus, dan kan je een offerte opvragen en staat het geld van de reparatie binnen enkele dagen op jouw rekening.

Extra Korting krijgen op iPhone 6 plus verzekering

Op deze iPhone 6 plus verzekering kan je extra korting krijgen van 10% door middel van collectiviteitskorting. Vul bij het berekenen jouw werkgever in en je zult zien of je recht hebt op deze korting. U komt dan  niet op €3,44 per maand uit, maar €3,05 per maand, inclusief belasting. Betaal je per jaar, dan krijg je ook nog eens 5% korting op de jaarpremie.

Verzekeren Waterschade iPhone 6 plus verzekering

Waterschade is automatisch meeverzekerd onder deze iPhone 6 plus verzekering. Je betaalt hier dus niets extra’s voor, zoals bij andere aanbieders het geval is. Laat jij jouw  iPhone 6 plus in een plas water vallen, dan ben je hier voor verzekerd.

Verzekeren Diefstal iPhone 6 plus verzekering

Met de iPhone 6 plus verzekering ben je verzekerd tegen diefstal, mits dit buiten de woning heeft plaatsgevonden. Daarbij heb je een Werelddekking, dus ben je op jouw vakantieadres goed verzekerd voor jouw telefoon.

Premie iPhone 6 plus verzekering

Voor deze iPhone 6 plus verzekering kan je kiezen voor een maandelijkse betaling of een jaarbetaling. Bij een maandbetaling dient het via automatisch incasso te verlopen en bij een jaarbetaling kan je ook kiezen om de verzekering per acceptgiro te betalen.

Waarom Telefoon verzekeren

Tegenwoordig leven wij in een digitale tijdperk en is een Smartphone of ander mobieltje niet meer weg te denken uit onze samenleving. Als zombies zitten wij achter onze telefoon filmpjes te kijken, op Facebook, Twitter of lezen wij de laatste krantenberichten in één van de Apps. Door het veelvuldig gebruik van deze Smartphones zit een ongelukje in een klein hoekje, zoals een barst in het scherm, diefstal of valschade. Daarbij betaal je al snel een flink bedrag voor de reparatie of vervanging van de Smartphone.

Geen eigen risico Telefoonverzekering

Het eigen risico is een bedrag wat klanten zelf moeten betalen, indien ze een schade melden bij een maatschappij. Ongeacht het aantal schades betaal je bij deze iPhone 6 plus verzekering NOOIT een eigen risico. Dit is een unicum binnen de verzekeringswereld.

Uitkering bij een telefoonverzekering

Bij deze iPhone 6 plus verzekering betalen wij in de meeste gevallen de nieuwwaarde of reparatiekosten. Heb je een heel oud toestel, dan wordt de dagwaarde uitgekeerd.  Als geheugensteun:  Bij totaalverlies van je telefoon wordt het vergoed op basis van nieuwwaarde, tenzij de dagwaarde voor de gebeurtenis minder bedraagt dan 40% van de nieuwwaarde.

Telefoonverzekering voor €3,44 per maand, inclusief belasting

Goedkopetelefoonverzekering.nl heeft gegarandeerd de goedkoopste Telefoonverzekering in Nederland. Het gaat hier om een totaalpakket, waarbij je verzekerd bent tegen waterschade, valschade, stootschade en diefstal. Niet alleen jouw telefoon is verzekerd, maar ook andere kostbaarheden, zoals een Laptop, Tablet, dure jas en sieraden. Dit samen voor slechts €3,44 per maand inclusief belasting.

Zeer goedkoop jouw iPhone plus verzekeren, Samsung Galaxy telefoon verzekeren, Tablet verzekeren en laptop verzekeren is nooit zo voordelig geweest.

Studenten iPhone 6 plus verzekering

Het is de ideale studenten iPhone 6 plus verzekering. Het is goedkoop, heeft een zeer uitgebreide dekking en buiten de woning ben je goed verzekerd, bijvoorbeeld onderweg in de trein of op school / de opleiding zelf. Niet alleen jouw Telefoon is goed verzekerd, maar ook jouw Laptop en tablet.

Zakelijke iPhone 6 plus verzekering

Helaas hebben wij geen zakelijke iPhone 6 plus verzekering.

Telefoonverzekering Waterschade

Bij de meeste aanbieders betaal je extra premie om je ook tegen waterschade te verzekeren. Bij ons is dit niet het geval, want dit is geheel automatisch verzekerd. Is je Smartphone kapot door een regenbui of is dit door een ongelukje in het water gevallen, dan wordt in veel gevallen de nieuwwaarde uitgekeerd.

Telefoon tegen diefstal verzekeren

Diefstal van Smartphones komt vaker voor dan wij denken. Het is leuk handelswaar voor dieven die snel een extra centje willen verdienen. Met de diefstaldekking ben je goed verzekerd en kan je bij diefstal een nieuw toestel aanschaffen.

Smartphone verzekering

Een Smartphone verzekering voor slechts €3,44 per maand. Heerlijk jezelf “verliezen” achter je toestel, zonder zorgen te maken over de eventuele financiële risico’s, zoals valschade en stootschade.

GSM iPhone 6 plus verzekering

Je GSM verzekeren tegen diefstal, valschade, stootschade, waterschade en dat zonder eigen risico. Je gezin meteen meeverzekerd.

Mobiel iphone 6 plus verzekeren

Een mobiele telefoonverzekering is bij veel aanbieders aan de dure kant. Je betaalt al snel €10 á €15 om alleen jouw mobiel te verzekeren. Bij ons betaalt u €3,44 per maand en heb je een werelddekking. Niet alleen jouw mobieltje is dan verzekerd, maar ook andere elektronica, zoals een laptop, horloge en dure Camera.

iPhone verzekeren

De Apple iPhone is één van de meest populaire toestellen in Nederland. Door de geweldige technologieën en vormgeving is het een zeer gewild toestel onder jong en oud. Een Apple iPhone is aan de prijs. Afhankelijk va n het model betaal je hier tussen de €200,- en €1.000,- voor.  Wij bieden een verzekeringen aan voor de iPhoneiPhone 5, Iphone 6, iPhone 6 plus verzekering en iPhone 6s en bieden zelfs de mogelijkheid aan om één overzicht een iPhone verzekering te vergelijken. Wil je dit stukje design met een IOS besturingssysteem, samen met jouw Macbook en iPad verzekeren, dan ben je hier aan het juiste adres.

Samsung Galaxy telefoon Verzekeren

De Samsung Galaxy is samen met de Apple iPhone zeer gewild. Net als de Apple iPhone heeft een Samsung telefoon een mooi design en maakt gebruik van Android. Tussen deze 2 grootmachten is veel concurrentie en qua prijs doen ze niet veel voor elkaar onder. Bij goedkopetelefoonverzekering.nl bieden wij een Samsung Galaxy Verzekering, Samsung Galaxy s6 en Samsung Galaxy s6 Edge aan. Ook hier kan je een Samsung Galaxy Verzekering vergelijken.