iPhone 6s verzekering

3,44p.m.
 • Diefstadekkingl
  Verlies, vermissing & valschade
  Geen eigen risico
  Laptop en Telefoon
  Gezinsdekking
  Werelddekking
  Sieraden, camera en meer

Macbookverzekering

3,44p.m.
 • Diefstaldekking
  Verlies, vermissing & valschade
  Geen eigen risico
  Laptop en Tablet
  Werelddekking
  Gezinsdekking
  Sieraden, camera en meer

iPad verzekering

3,44p.m.
 • Diefstaldekking
  Verlies, vermissing & valschade
  Geen eigen risico
  Iphone en Tablet
  Werelddekking
  Gezinsdekking
  Sieraden, camera en meer

Geen losse iPhone 6s verzekering meer nodig.

Met deze iPhone 6s verzekering heeft u geen andere verzekeringen meer nodig voor andere mobiele apparatuur. Niet alleen uw iPhone 6s is verzekerd, maar ook uw Macbook, iPad of andere kostbaarheden. Vanaf slechts €3,44 per maand bent u voor dit alles verzekerd. Bekijk alle verzekerde voorwerpen die vallen onder deze iPhone 6s verzekering of ga direct de iPhone verzekering vergelijken

Al 2 x gebruik van gemaakt, zonder iets bij te betalen. Eén keer het scherm kapot en de iPhone 6s van mijn vriend was gestolen. Offerte opgevraagd en het geld stond in no time op mijn rekening.
Mevr. Petersen, Amersfoort

iPhone 6s verzekering

De Apple iPhone is zeer populair in Nederland. Ondanks de prijs van hoger is geworden gaat dit niet ten koste van de aankopen. De iPhone 6s is door de verbeteringen, voor nu de beste Smartphone die momenteel te krijgen is.  Het is verkrijgen in de kleuren grijs en zilver, met een opslagcapaciteit van 16GB, 64GB en 128GB.

Een aantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger:

– Uw vinger is sneller te herkennen. Bij amper een aanraking wordt uw vinger al herkend.
– Live Photo’s en u kunt beter een selfie maken. Net voordat u een foto maakt neemt de camera een korte video op.
– Nog sneller en betere accuduur.

De iPhone 6s met een 4,7 inch scherm kost afhankelijk van het aantal GB en aanbieder tussen de €800,- en €1.200,-. De financiele risico’s, zoals diefstal, vemissing, val,- stoot,- en waterschade kunt u verzekeren met deze iPhone 6s verzekering.

De iPhone 6s is dan buiten de woning (werelddekking) verzekeren voor slechts €3,44 per maand, inclusief assurantiebelasting.  Niet alleen uw iPhone 6s is dan verzekerd, maar ook andere kostbaarheden, zoals uw Macbook, iPad, camera of sieradeen. Met deze iPhone 6s verzekering bent u verzekerd tegen een barst in uw scherm, vermissing diefstal en vele andere schades. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar deze verzekering wordt aangeboden door Centraal Beheer Achmea onder de Kostbaarheden Buitenhuisverzekering. Een goedkopere alles in één iPhone verzekering met deze voorwaarden vind je niet.

Is uw iPhone 6s in het water gevallen en wilt u uw iPhone 6s redden van de ondergang? Kijk dan eens naar ons 10 stappenplan voor iPhone waterschade.

Uw iPhone 6s, Macbook en iPad buiten de woning verzekeren en dit samen voor slechts €3,44 p.m.

Meer Informatie

Voorbeelden wanneer deze goedkope iPhone 6s verzekering bij schade uitkomst biedt:

 • U laat buiten uw iPhone 6s in een plas water vallen.iPhone 6s verzekering
 • Door een ongelukje laat u uw iPhone op de grond vallen. Er zit een barst in.
 • Uw iPhone wordt in de tram uit uw tas gestolen.

Wat is de uitkering bij schade voor deze iPhone 6s verzekering

Met deze iPhone 6s verzekering wordt in veel gevallen de nieuwwaarde of de reparatiekosten betaalt. Bij totaalverlies van uw iPhone wordt het vergoed op basis van nieuwwaarde, tenzij de dagwaarde voor de gebeurtenis minder bedraagt dan 40% van de nieuwwaarde.

Bijvoorbeeld: Uw iPhone 6s kost €1000. Bij schade wordt de nieuwwaarde uitgekeerd als uw iPhone 6s op dat moment meer waard is dan €400 (€1000/100 x 40%=). Is dit lager dan €400, dan wordt de  dagwaarde uitgekeerd.

iPhone verzekeren

Goedkope iPhone 6s verzekeringWill je met dezelfde voorwaarden een iPhone 6s verzekering binnen de woning, dan biedt de All-risk inboedelverzekering uitkomst. Met de All-Risk inboedelverzekering bent u verzekerd voor schades binnen de woning. Stoot uzelf of uw kind de Iphone of laptop van tafel, dan is het verzekerd. Dit geldt overigens voor alle schades.

Meer Informatie

iPhone verzekering is van toepassing voor de volgende iPhone modellen

 iPhone 6 plus verzekeren
 iPhone 6 verzekeren
 iPhone 5 verzekeren
 iPhone 5s verzekeren
 iPhone 4 verzekeren
 iPhone 4s verzekeren

Het gaat om toestellen met een minimale nieuwwaarde van €200,-  Hiernaast is meteen jouw iPhone, laptop, tablet en andere kostbaarheden meeverzekerd. Wil je weten welke voorwerpen zijn meeverzekerd. Meer informatie

 

Voor deze kostbaarheden buitenshuisverzekering kunt u kiezen uit verschillende dekkingen. Deze iPhone 6s verzekering kan los worden afgesloten onder de Woongarantverzekering. U kan kiezen uit €1.000, €3.000, €5.000 of hoger. Uitzondering: Uw iPhone, tablet of laptop is tot maximaal €1.000 verzekerd, ongeacht de gekozen dekking.
Met deze iPhone 6s Verzekering dient tet voorwerp een minimale nieuwwaarde te hebben van €200,- Tevens dient het te gaan om een schade die buiten de woning heeft plaatsgevonden.Meer informatie


Laat uw telefoon, laptop of tablet voordelig repareren.  Repairhouse heeft verschillende vestigingen waar u terecht kan. Snel en adequaat is waar zij voor staan

iPhone 6s verzekering

Bij goedkopetelefoonverzekering.nl kan je snel en voordelige jouw iPhone 6s verzekeren voor slechts €3,44 per maand, inclusief assurantiebelasting. Gegarandeerd de goedkoopste iPhone 6s verzekering van Nederland.

Nieuwwaarde, reparatiekosten of dagwaarde 6s verzekering

Bij deze iPhone 6S verzekering wordt in veel gevallen de nieuwwaarde of reparatiekosten vergoedt. Bij totaalverlies wordt het vergoed op basis van nieuwwaarde, tenzij de dagwaarde voor de gebeurtenis minder bedraagt dan  40% van de nieuwwaarde.

Om het één en ander helder te krijgen: voor jouw iPhone 6s heb je €1.000 betaalt. Als op moment van (totaalverlies) schade de iPhone 6s meer waard is dan €400,- (€1.000 / 100 x 40%) dan  krijg je de dagwaarde uitgekeerd. Is de iPhone 6s minder waarde dan €400,- , dan wordt de dagwaarde uitbetaald.

Goedkope iPhone 6s verzekering

Deze iPhone 6s verzekering is van zichzelf al zeer uitgebreid. Je bent verzekerd voor schade door vallen, stoten en zelfs voor waterschade. De schade dient wel buiten de woning te hebben plaatsgevonden.  Voor die €3.44 per maand ben jij niet alleen verzekerd, maar ook de gezinsleden, zoals partner en kinderen. Heb je een bijvoorbeeld een barst in het scherm van je iPhone 6s, dan kan je een offerte opvragen en staat het geld van de reparatie binnen enkele dagen op jouw rekening.

Extra Korting krijgen op iPhone 6s verzekering

Op deze iPhone 6s verzekering kan je extra korting krijgen van 10% door middel van collectiviteitskorting. Vul bij het berekenen jouw werkgever in en je zult zien of je recht hebt op deze korting. U komt dan  niet op €3,44 per maand uit, maar €3,05 per maand, inclusief belasting. Betaal je per jaar, dan krijg je ook nog eens 5% korting op de jaarpremie.

Verzekeren Waterschade iPhone 6s verzekering

Waterschade is automatisch meeverzekerd onder deze iPhone 6s verzekering. Je betaalt hier dus niets extra’s voor, zoals bij andere aanbieders het geval is. Laat jij jouw  iPhone 6s in een plas water vallen, dan ben je hier voor verzekerd.

Verzekeren Diefstal iPhone 6s verzekering

Met de iPhone 6s verzekering ben je verzekerd tegen diefstal, mits dit buiten de woning heeft plaatsgevonden. Daarbij heb je een Werelddekking, dus ben je op jouw vakantieadres goed verzekerd voor jouw telefoon. Wij garanderen dat je geen goedkopere iPhone 6s verzekering kan vinden met dezelfde voorwaarden.

Premie iPhone 6s verzekering

Voor deze iPhone 6s verzekering kan je kiezen voor een maandelijkse betaling of een jaarbetaling. Bij een maandbetaling dient het via automatisch incasso te verlopen en bij een jaarbetaling kan je ook kiezen om de verzekering per acceptgiro te betalen.

Waarom iPhone 6s verzekeren

Tegenwoordig leven wij in een digitale tijdperk en is een Smartphone of ander mobieltje niet meer weg te denken uit onze samenleving. Als zombies zitten wij achter onze telefoon filmpjes te kijken, op Facebook, Twitter of lezen wij de laatste krantenberichten in één van de Apps. Door het veelvuldig gebruik van deze Smartphones zit een ongelukje in een klein hoekje, zoals een barst in het scherm, diefstal of valschade. Daarbij betaal je al snel een flink bedrag voor de reparatie of vervanging van de Smartphone. Met deze iPhone 6s verzekering kan je hier goed op anticiperen.

Geen eigen risico iPhone 6s verzekering

Het eigen risico is een bedrag wat klanten zelf moeten betalen, indien ze een schade melden bij een maatschappij. Ongeacht het aantal schades betaal je bij deze iPhone 6s verzekering NOOIT een eigen risico. Dit is een unicum binnen de verzekeringswereld.

Uitkering bij een telefoonverzekering

Bij deze iPhone 6s verzekering betalen wij in de meeste gevallen de nieuwwaarde of reparatiekosten. Heb je een heel oud toestel, dan wordt de dagwaarde uitgekeerd.  Als geheugensteun:  Bij totaalverlies van je iphone 6s wordt het vergoed op basis van nieuwwaarde, tenzij de dagwaarde voor de gebeurtenis minder bedraagt dan 40% van de nieuwwaarde.

Telefoonverzekering voor €3,44 per maand, inclusief belasting

Goedkopetelefoonverzekering.nl heeft gegarandeerd de goedkoopste iPhone 6s verzekering in Nederland. Het gaat hier om een totaalpakket, waarbij je verzekerd bent tegen waterschade, valschade, stootschade en diefstal. Niet alleen jouw telefoon is verzekerd, maar ook andere kostbaarheden, zoals een Laptop, Tablet, dure jas en sieraden. Dit samen voor slechts €3,44 per maand inclusief belasting.

Zeer goedkoop jouw iPhone 6s verzekeren, Samsung Galaxy telefoon verzekeren, Tablet verzekeren en laptop verzekeren is nooit zo voordelig geweest.

Studenten iPhone 6s verzekering

Het is de ideale studenten telefoonverzekering. Het is goedkoop, heeft een zeer uitgebreide dekking en buiten de woning ben je goed verzekerd, bijvoorbeeld onderweg in de trein of op school / de opleiding zelf. Niet alleen jouw Telefoon is goed verzekerd, maar ook jouw Laptop en tablet.

Zakelijke telefoonverzekering

Helaas hebben wij geen zakelijke iPhone 6s verzekering.

Telefoonverzekering Waterschade

Bij de meeste aanbieders betaal je extra premie om je ook tegen waterschade te verzekeren. Bij ons is dit niet het geval, want dit is geheel automatisch verzekerd. Is je Smartphone kapot door een regenbui of is dit door een ongelukje in het water gevallen, dan wordt in veel gevallen de nieuwwaarde uitgekeerd.

Telefoon tegen diefstal verzekeren

Diefstal van Smartphones komt vaker voor dan wij denken. Het is leuk handelswaar voor dieven die snel een extra centje willen verdienen. Met de diefstaldekking ben je goed verzekerd en kan je bij diefstal een nieuw toestel aanschaffen.

Smartphone verzekering

Een Smartphone verzekering voor slechts €3,44 per maand. Heerlijk jezelf “verliezen” achter je toestel, zonder zorgen te maken over de eventuele financiële risico’s, zoals valschade en stootschade.

GSM verzekering

Je GSM verzekeren tegen diefstal, valschade, stootschade, waterschade en dat zonder eigen risico. Je gezin meteen meeverzekerd.

Mobiel verzekeren

Een mobiele telefoonverzekering is bij veel aanbieders aan de dure kant. Je betaalt al snel €10 á €15 om alleen jouw mobiel te verzekeren. Bij ons betaalt u €3,44 per maand en heb je een werelddekking. Niet alleen jouw mobieltje is dan verzekerd, maar ook andere elektronica, zoals een laptop, horloge en dure Camera.

iPhone verzekeren

De Apple iPhone is één van de meest populaire toestellen in Nederland. Door de geweldige technologieën en vormgeving is het een zeer gewild toestel onder jong en oud. Een Apple iPhone is aan de prijs. Afhankelijk va n het model betaal je hier tussen de €200,- en €1.000,- voor.  Wij bieden een verzekeringen aan voor de iPhoneiPhone 5, Iphone 6, iPhone 6 plus en iPhone 6s verzekering en bieden zelfs de mogelijkheid aan om één overzicht een iPhone verzekering te vergelijken. Wil je dit stukje design met een IOS besturingssysteem, samen met jouw Macbook en iPad verzekeren, dan ben je hier aan het juiste adres.

Samsung Galaxy telefoon Verzekeren

De Samsung Galaxy is samen met de Apple iPhone zeer gewild. Net als de Apple iPhone heeft een Samsung telefoon een mooi design en maakt gebruik van Android. Tussen deze 2 grootmachten is veel concurrentie en qua prijs doen ze niet veel voor elkaar onder. Bij goedkopetelefoonverzekering.nl bieden wij een Samsung Galaxy Verzekering, Samsung Galaxy s6 en Samsung Galaxy s6 Edge aan. Ook hier kan je een Samsung Galaxy Verzekering vergelijken.