iPhone verzekering vergelijkenVerzekering vergelijken diefstal schade iphone

Jouw iPhone verzekering vergelijken kan bij www.goedkopetelefoonverzekering.nl . Wij hebben de voorwaarden en premie van verschillende aanbieders met elkaar vergeleken, zodat jij de beste keuze kan maken voor een goedkope, maar voornamelijk kwalitatief goede iPhone verzekering. In het overzicht zijn gekeken naar een aantal factoren. De belangrijkste dekkingen, zoals diefstal, vermissing, val – stootschade en (water) schade zijn meegenomen in de vergelijking. Jouw iPhone verzekering vergelijken is in één oogopslag gebeurt.

iPhone verzekering vergelijken iPhone 6 verzekeren en vergelijken Telefoonverzekering vergelijken iPhone Apple Goedkoopste iphone verzekering vergelijken
Verzekerd
bedrag (max)
€1.000 €650,- Keuze €0,- t/m €1.500,-  bedrag iPhone
Diefstal (Optioneel) (Optioneel)
Vermissing / verlies X X X
Val / Stootschade
Gezinsdekking X X
Werelddekking
Eigen Risico €0,- €0,- €0,- €50,- Diefstal €75,-
Binnen de woning X
Buiten de woning
Na Garantietermijn* X X (Optioneel)
Elektronica direct meeverzekerd  X X
Laptop & Tablet direct meeverzekerd X X
Prijs (per maand) Vaste prijs €3,44 Vaste prijs €14,95 Vanaf  €2,91 Vanaf €6,50
Meer Informatie  
Informatie
Informatie
 
Informatie
 
Informatie

Verzekerd bedrag iPhone verzekering

iPhone verzekering vergelijken: Het verzekerd bedrag. Bij het vergelijken van een iPhone verzekering is het belangrijk om te weten tot welk bedrag jij verzekerd bent bij schade of diefstal van jouw iPhone. Kijk hier altijd goed na, zodat je niet voor onverwachtse kosten komt te staan bij schade. Bijvoorbeeld: De iPhone 6 met 64GB heeft een waarde van €849,- Je hebt een verzekering afgesloten met een verzekerd bedrag van €650,- (€849,- – €650,- = €199,-)  €200 dien je dan zelf te overbruggen,  rekeninghoudend met het eigen risico Het eigen risico van een iPhone verzekering is het bedrag wat jij als verzekeringsnemer zelf dient te betalen bij, ongeacht de grote van de schade. Heb je een eigen risico van €50,- , dan wordt er in het vorige voorbeeld €600 uitgekeerd en kom je dus €250,- tekort.

Diefstal, vermissing & verlies, val-, water- & stootschade

iPhone verzekering vergelijken: Diefstal, schade en verlies. De 3 belangrijkste dekking die consumenten graag afsluiten voor hun iPhone is, diefstal, diefstal gestolen iphone verzekerenschade en verlies. Helaas is het van dagelijkse orde. Dieven die graag jouw iPhone stelen om snel geld mee te verdienen. Bij de meeste telefoonaanbieders zit een diefstaldekking in de iPhone verzekering of kan dit tegen een extra premie / optioneel worden afgesloten. Naast een verzekering kan het handig zijn om jouw toestel te beveiligen tegen diefstal.

Schade aan jouw iPhone zit in een klein hoekje. Een heel erg klein hoekje, want maar liefst 1 op 5 Smartphone bezitters heeft een barst in zijn scherm. Niet eens gesproken over val of waterschade. Val of stootschade valt bij zowel alle telefoonverzekeraars onder de dekking. Heb je een barst in jouw iPhone scherm of is het toestel volledig defect door waterschade, dan ben afhankelijk van de oorzaak hiervoor verzekerd.

Verlies of vermissing is in de meeste gevallen niet verzekerd i.v.m. fraudegevoeligheid. Bij Centraal Beheer Achmea of Mobiprotect zit dit wel in dekking.

Gezinsdekking en werelddekking

iPhone verzekering vergelijken: gezinsdekking en werelddekking.  Bij het iPhone verzekering vergelijken zit de optie gezinsdekking en werelddekking. Kies je voor een telefoonverzekering met een gezinsdekking, dan zijn jouw partner en kinderen meteen meeverzekerd op jouw polis, zonder hiervoor bij te betalen. In de ze vergelijking hebben alle telefoonverzekeraars een werelddekking. Heb je in het buitenland een schade wat onder de dekking valt, dan ben je hiervoor verzekerd.

Binnen of buiten de woning

iPhone verzekering vergelijken: Binnen of buiten de woning. Wil jij jouw iPhone binnen of buiten de woning verzekeren. Misschien wel beide? Bij Mobiprotect, Klikzeker en Digiwise voor zowel binnen als buiten verzekerd. Wil jij jouw iPhone alleen binnen de woning verzekeren, dan is een telefoonverzekering wellicht helemaal niet nodig. Er bestaat de mogelijkheid om jouw telefoon te verzekeren onder de All Risk inboedelverzekering tegen schade en diefstal. Wil het voor zeer goedkoop en uitstekende voorwaarden buiten de woning verzekeren, dan kan dit bij Centraal Beheer Achmea, onder de Kostbaarheden Buitenshuisverzekering

Laptop, tablet en andere elektronica

iPhone verzekering vergelijken: Laptop, tablet en andere elektronica. Bij Centraal Beheer en Mobiprotect is direct jouw laptop, tablet en andere elektronica meeverzekerd. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Je hoeft naast deze verzekering geen losse andere verzekeringen af te sluiten. Bij Klikzeker en Digiwise verzeker je puur de iPhone zelf.

Een iPhone verzekering vergelijken is nooit makkelijk geweest. Voor vragen kan je mij een bericht via een medium naar keuze.