iPhone verzekering

3,44p.m.
 • Diefstal
  Verlies, vermissing & valschade
  Geen eigen risico
  Laptop en Telefoon
  Gezin meeverzekerd
  Werelddekking
  Sieraden, camera en meer

Laptopverzekering

3,44p.m.
 • Diefstal
  Verlies, vermissing & valschade
  Geen eigen risico
  Laptop en Tablet
  Werelddekking
  Gezin meeverzekerd
  Sieraden, camera en meer

iPadverzekering

3,44p.m.
 • Diefstal
  Verlies, vermissing & valschade
  Geen eigen risico
  Iphone en Tablet
  Werelddekking
  Gezin meeverzekerd
  Sieraden, camera en meer

Geen losse Telefoonverzekering meer nodig.

Met iPhone verzekeren tegen diefstal en schadedeze verzekering hoeft u geen losse telefoonverzekering meer af te sluiten. Uw telefoon, tablet, laptop en dure sieraden zijn samen direct meeverzekerd voor slechts €3,44 p.m. Bekijk alle verzekerde voorwerpen die vallen onder deze verzekering of ga direct de iPhone verzekering vergelijken

Al 2 x gebruik van gemaakt, zonder iets bij te betalen. Eén keer het scherm kapot en de iPhone van mijn vriend was gestolen. Offerte opgevraagd en het geld stond in no time op mijn rekening.
Mevr. Petersen, Amersfoort

iPhone verzekering

In 2015 hebben zijn er naar schatting ongeveer 11 miljoen smartphonegebruikers. Deze gebruikers lopen het risico op schades, zoals een barst in het scherm, diefstal, verlies of een andere schade. Deze schades kunnen hoog in de kosten lopen. De consumentenprijs voor een iPhone, Samsung of een andere mobieltje zijn ongeveer tussen de €400 en €800. Een iPhone verzekering is hierbij een  optie, echter zijn hier over het algemeen hoge kosten aan verbonden als u dit gaat verzekeren bij een Smartphone winkel bij u in de buurt. Bij goedkopetelefoonverzekering.nl is dit niet het geval. U kunt uw iPhone buiten de woning (werelddekking) verzekeren voor slechts €3,44 per maand. Sterker nog, niet alleen uw iPhone is voor dit bedrag verzekerd, maar ook uw laptop (Macbook), tablet (iPad) en andere kostbaarheden, zoals sieraden en een dure camera. Met deze iPhone verzekering bent u verzekerd tegen een barst in uw scherm, vermissing diefstal en vele andere schades. Tevens is het hele gezin verzekerd onder deze verzekering en dat zonder een eigen risico. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar deze verzekering wordt aangeboden door Centraal Beheer Achmea onder de Kostbaarheden Buitenhuisverzekering. Een goedkopere alles in één iPhone verzekering met deze voorwaarden vind je niet.

Is uw iPhone in het water gevallen en wilt u uw iPhone redden van de ondergang? Kijk dan eens naar ons 10 stappenplan voor iPhone waterschade.

Uw iPhone, Macbook en iPad buiten de woning verzekeren en dit samen voor slechts €3,44 p.m.

Meer Informatie

Voorbeelden wanneer deze goedkope iPhone telefoon verzekering bij schade uitkomst biedt:

 • U laat buiten uw iPhone in een plas water vallen.iPhone verzekering
 • Door een ongelukje laat u uw iPhone op de grond vallen. Er zit een barst in.
 • Uw iPhone wordt in de tram uit uw tas gestolen.

Wat is de uitkering bij schade voor deze iPhone verzekering

Met deze iPhone verzekering wordt in veel gevallen de nieuwwaarde of de reparatiekosten betaalt. Bij totaalverlies van uw iPhone wordt het vergoed op basis van nieuwwaarde, tenzij de dagwaarde voor de gebeurtenis minder bedraagt dan 40% van de nieuwwaarde.

Bijvoorbeeld: Uw iPhone 6 kost €1000. Bij schade wordt de nieuwwaarde uitgekeerd als uw iPhone 6 op dat moment meer waard is dan €400 (€1000/100 x 40%=). Is dit lager dan €400, dan wordt de  dagwaarde uitgekeerd.

iPhone verzekeren

Goedkope iPhone VerzekeringWilt u met dezelfde voorwaarden uw iPhone binnen de woning verzekeren, dan biedt de All-risk inboedelverzekering uitkomst. Met de All-Risk inboedelverzekering bent u verzekerd voor schades binnen de woning. Stoot uzelf of uw kind de Iphone of laptop van tafel, dan is het verzekerd. Dit geldt overigens voor alle schades.

Meer Informatie

iPhone verzekering is van toepassing voor de volgende iPhone modellen

 iPhone 6 plus verzekeren
 iPhone 6 verzekeren
 iPhone 5 verzekeren
 iPhone 5s verzekeren
 iPhone 4 verzekeren
 iPhone 4s verzekeren

Het gaat om toestellen met een minimale nieuwwaarde van €200,-  Hiernaast is meteen jouw iPhone, laptop, tablet en andere kostbaarheden meeverzekerd. Wil je weten welke voorwerpen zijn meeverzekerd. Meer informatie

 

Voor deze kostbaarheden buitenshuisverzekering kunt u kiezen uit verschillende dekkingen. Deze iPhone verzekering kan los worden afgesloten onder de Woongarantverzekering. U kan kiezen uit €1.000, €3.000, €5.000 of hoger. Uitzondering: Uw iPhone, tablet of laptop is tot maximaal €1.000 verzekerd, ongeacht de gekozen dekking.
Met deze iPhone Verzekering dient tet voorwerp een minimale nieuwwaarde te hebben van €200,- Tevens dient het te gaan om een schade die buiten de woning heeft plaatsgevonden.Meer informatie


Laat uw telefoon, laptop of tablet voordelig repareren.  Repairhouse heeft verschillende vestigingen waar u terecht kan. Snel en adequaat is waar zij voor staan

iPhone verzekering

Bij goedkopetelefoonverzekering.nl kan je snel en voordelige jouw iPhone verzekeren voor slechts €3,44 per maand, inclusief assurantiebelasting. Gegarandeerd de goedkoopste iPhone verzekering van Nederland.

Nieuwwaarde, reparatiekosten of dagwaarde iPhone verzekering

Bij deze iPhone verzekering wordt in veel gevallen de nieuwwaarde of reparatiekosten vergoedt. Bij totaalverlies wordt het vergoed op basis van nieuwwaarde, tenzij de dagwaarde voor de gebeurtenis minder bedraagt dan  40% van de nieuwwaarde.

Om het één en ander helder te krijgen: voor jouw iPhone heb je €1.000 betaalt. Als op moment van (totaalverlies) schade de iPhone meer waard is dan €400,- (€1.000 / 100 x 40%) dan  krijg je de dagwaarde uitgekeerd. Is de iPhone minder waarde dan €400,- , dan wordt de dagwaarde uitbetaald.

Goedkope iPhone  verzekering

Deze iPhone verzekering is van zichzelf al zeer uitgebreid. Je bent verzekerd voor schade door vallen, stoten en zelfs voor waterschade. De schade dient wel buiten de woning te hebben plaatsgevonden.  Voor deze iPhone verzekering betaal je €3.44 per maand. Je bent niet alleen verzekerd, maar ook de gezinsleden, zoals partner en kinderen. Heb je een bijvoorbeeld een barst in het scherm van je iPhone, dan kan je een offerte opvragen en staat het geld van de reparatie binnen enkele dagen op jouw rekening.

Extra Korting krijgen op iPhone verzekering

Op deze iPhone verzekering kan je extra korting krijgen van 10% door middel van collectiviteitskorting. Vul bij het berekenen jouw werkgever in en je zult zien of je recht hebt op deze korting. je komt dan  niet op €3,44 per maand uit, maar €3,05 per maand, inclusief belasting. Betaal je per jaar, dan krijg je ook nog eens 5% korting op de jaarpremie van deze iPhone verzekering

Verzekeren Waterschade iPhone verzekering

Waterschade is automatisch meeverzekerd onder deze iPhone verzekering. Je betaalt hier dus niets extra’s voor, zoals bij andere aanbieders het geval is. Laat jij jouw  iPhone in een plas water vallen, dan ben je hier voor verzekerd.

Verzekeren Diefstal iPhone verzekering

Met de iPhone verzekering ben je verzekerd tegen diefstal, mits dit buiten de woning heeft plaatsgevonden. Daarbij heb je een Werelddekking, dus ben je op jouw vakantieadres goed verzekerd voor jouw telefoon.

Premie iPhone verzekering

Voor deze iPhone verzekering kan je kiezen voor een maandelijkse betaling of een jaarbetaling. Bij een maandbetaling dient het via automatisch incasso te verlopen en bij een jaarbetaling kan je ook kiezen om de verzekering per acceptgiro te betalen.

Waarom Telefoon verzekeren

Tegenwoordig leven wij in een digitale tijdperk en is een Smartphone of ander mobieltje niet meer weg te denken uit onze samenleving. Als zombies zitten wij achter onze telefoon filmpjes te kijken, op Facebook, Twitter of lezen wij de laatste krantenberichten in één van de Apps. Door het veelvuldig gebruik van deze Smartphones zit een ongelukje in een klein hoekje, zoals een barst in het scherm, diefstal of valschade. Daarbij betaal je al snel een flink bedrag voor de reparatie of vervanging van de Smartphone. Gegarandeerd de goedkoopste iPhone verzekering.

Geen eigen risico iPhone verzekering

Het eigen risico is een bedrag wat klanten zelf moeten betalen, indien ze een schade melden bij een maatschappij. Ongeacht het aantal schades betaal je NOOIT een eigen risico bij deze iPhone verzekering. Dit is een unicum binnen de verzekeringswereld.

Uitkering bij een iPhone verzekering

Bij deze iPhone verzekering betalen wij in de meeste gevallen de nieuwwaarde of reparatiekosten. Heb je een heel oud toestel, dan wordt de dagwaarde uitgekeerd.  Als geheugensteun:  Bij totaalverlies van je telefoon wordt het vergoed op basis van nieuwwaarde, tenzij de dagwaarde voor de gebeurtenis minder bedraagt dan 40% van de nieuwwaarde.

IPhone verzekering voor €3,44 per maand, inclusief belasting

Goedkopetelefoonverzekering.nl heeft gegarandeerd de goedkoopste Telefoonverzekering in Nederland. Het gaat hier om een totaalpakket, waarbij je verzekerd bent tegen waterschade, valschade, stootschade en diefstal. Niet alleen jouw telefoon is verzekerd, maar ook andere kostbaarheden, zoals een Laptop, Tablet, dure jas en sieraden. Dit samen voor slechts €3,44 per maand inclusief belasting.

Zeer goedkoop jouw iPhone verzekeren, Samsung Galaxy telefoon verzekeren, Tablet verzekeren en laptop verzekeren is nooit zo voordelig geweest.

Studenten iPhone verzekering

Het is de ideale studenten iPhone verzekering. Het is goedkoop, heeft een zeer uitgebreide dekking en buiten de woning ben je goed verzekerd, bijvoorbeeld onderweg in de trein of op school / de opleiding zelf. Niet alleen jouw Telefoon is goed verzekerd, maar ook jouw Laptop en tablet.

Zakelijke telefoonverzekering

Helaas hebben wij geen zakelijke telefoonverzekering.

Telefoonverzekering Waterschade

Bij de meeste aanbieders betaal je extra premie om je ook tegen waterschade te verzekeren. Bij ons is dit niet het geval, want dit is geheel automatisch verzekerd. Is je Smartphone kapot door een regenbui of is dit door een ongelukje in het water gevallen, dan wordt in veel gevallen de nieuwwaarde uitgekeerd.

Telefoon tegen diefstal verzekeren

Diefstal van Smartphones komt vaker voor dan wij denken. Het is leuk handelswaar voor dieven die snel een extra centje willen verdienen. Met de diefstaldekking ben je goed verzekerd en kan je bij diefstal een nieuw toestel aanschaffen.

Smartphone verzekering

Een Smartphone verzekering voor slechts €3,44 per maand. Heerlijk jezelf “verliezen” achter je toestel, zonder zorgen te maken over de eventuele financiële risico’s, zoals valschade en stootschade.

GSM telefoon verzekering

Je GSM verzekeren tegen diefstal, valschade, stootschade, waterschade en dat zonder eigen risico. Je gezin meteen meeverzekerd.

Mobiel telefoon verzekeren

Een mobiele telefoonverzekering is bij veel aanbieders aan de dure kant. Je betaalt al snel €10 á €15 om alleen jouw mobiel te verzekeren. Bij ons betaalt u €3,44 per maand en heb je een werelddekking. Niet alleen jouw mobieltje is dan verzekerd, maar ook andere elektronica, zoals een laptop, horloge en dure Camera.

iPhone verzekeren

De Apple iPhone is één van de meest populaire toestellen in Nederland. Door de geweldige technologieën en vormgeving is het een zeer gewild toestel onder jong en oud. Een Apple iPhone is aan de prijs. Afhankelijk va n het model betaal je hier tussen de €200,- en €1.000,- voor.  Wij bieden een verzekeringen aan voor de iPhoneiPhone 5, Iphone 6, iPhone 6 plus en iPhone 6s en bieden zelfs de mogelijkheid aan om één overzicht een iPhone verzekering te vergelijken. Wil je dit stukje design met een IOS besturingssysteem, samen met jouw Macbook en iPad verzekeren, dan ben je hier aan het juiste adres.

Samsung Galaxy telefoon Verzekeren

De Samsung Galaxy is samen met de Apple iPhone zeer gewild. Net als de Apple iPhone heeft een Samsung telefoon een mooi design en maakt gebruik van Android. Tussen deze 2 grootmachten is veel concurrentie en qua prijs doen ze niet veel voor elkaar onder. Bij goedkopetelefoonverzekering.nl bieden wij een Samsung Galaxy Verzekering, Samsung Galaxy s6 en Samsung Galaxy s6 Edge aan. Ook hier kan je een Samsung Galaxy Verzekering vergelijken.

Meer Informatie