Laptopverzekering

3,44p.m.
 • Telefoon en Tablet direct meeverzekerd
  Verlies, vermissing & valschade
  Geen eigen risico
  Diefstal
  Gezin meeverzekerd
  Werelddekking
  Sieraden, camera en meer

Laptopverzekering
De Laptopverzekering valt onder de Kostbaarheden Buitenshuisverzekering van Centraal Beheer Achmea. Je laptop, telefoon en tablet zijn tot €1.000 per gebeurtenis verzekerd, zonder eigen risico, gezinsdekking, werelddekking en dat slechts voor die €3,44 per maand. Bekijk alle verzekerde voorwerpen die onder deze verzekering vallen.

Informatie
All Risks inboedelverzekering
Vraag en antwoord
Blog
Abonnement vergelijken

Review
Telefoon voor weinig geld verzekeren Mijn vriend en ik hebben hier al 2 x gebruik van gemaakt en wij hoefden niets bij te betalen. Eén keer het scherm kapot en de iPhone van mijn vriend was gestolen. Offerte opgevraagd en het geld stond in no time op mijn rekening. 

Review
Jouw Gsm voordelig verzekerenIn het park op mijn Tablet aan het internetten, laat ik het vallen. Niet alleen het scherm, maar volledig defect. Gelukkig heb ik deze verzekering afgesloten en werd de volle 100% vergoed.  

Laptopverzekering

Nederland heeft in 2015 naar schatting ongeveer 1 á 2 laptops per huishouden. Bij het kopen van een laptop zijn hoge kosten verbonden. Voor een Acer, Macbook of een andere laptop betaalt u al snel tussen de €400 en €3.000. Deze spullen zijn binnen de woning vaak verzekerd voor diefstal en brandschade onder een normale inboedelverzekering. Bij een All Risk verzekering zijn ook schades door eigenschuld meeverzekerd.

Een goedkope laptopverzekering biedt uitkomst als u de laptop buiten de woning wilt verzekeren. U bent dan verzekerd tegen diefstal, vermissing en schade door eigenschuld. Naast de laptopverzekering bent u meteen verzekerd voor uw telefoon (iPhone), tablet (iPad) of andere kostbaarheden, zoals een dure camera of sieraden. Het gaat hier om een werelddekking, gezinsdekking en u betaalt geen eigen risico.  Voor de alles in één verzekering betaalt u slechts €3,44 per maand. Deze verzekering lijkt te mooi om waar te zijn, maar wordt aangeboden door Centraal Beheer Achmea en valt onder de kostbaarheden Buitenhuisverzekering. Dit kunt u goed afsluiten naast een inboedel en woonhuisverzekering. Een goedkopere alles in één verzekering vind je niet.

Voorbeelden wanneer de laptopverzekering (Kostbaarheden verzekering) dekking biedt:

 • U zit op het terras achter uw laptop en u stoot hier een kop koffie over.Voor weinig een Imacverzekering
 • Door een ongelukje laat u uw laptop op de grond vallen.
 • Uw laptop wordt in de tram gestolen

Uitkering laptopverzekering Kostbaarheden buitenhuisverzekering

Met deze laptopverzekering wordt in veel gevallen de nieuwwaarde of de reparatiekosten uitgekeerd. Bij totaalverlies van uw laptop vergoed op basis van nieuwwaarde, tenzij de dagwaarde voor de gebeurtenis minder bedraagt dan 40% van de nieuwwaarde.

Bijvoorbeeld: Uw Macbook kost €1000. Bij schade wordt de nieuwwaarde uitgekeerd als uw Laptop op dat moment meer waard is dan €400 (€1000/100 x 40%=). Is dit lager dan €400, dan wordt de  dagwaarde uitgekeerd.

Laptop verzekeren

Laptop verzekeren onder de inboedelverzekeringWilt u met dezelfde voorwaarden uw Laptop binnen de woning verzekeren, dan biedt de laptopverzekering geen uitkomst. U kunt u beter kiezen voor de All-risk inboedelverzekering. Met de All-Risk inboedelverzekering bent u verzekerd voor schades binnen de woning. Stoot u of uw kind de Tablet of laptop van tafel, dan is het verzekerd. Dit geldt overigens voor alle schades.

Meer Informatie

laptopverzekering

Bij goedkopetelefoonverzekering.nl kan je snel en voordelige jouw laptopverzekeren voor slechts €3,44 per maand, inclusief assurantiebelasting. Gegarandeerd de goedkoopste Laptopverzekering van Nederland.

Nieuwwaarde, reparatiekosten of dagwaarde

Bij deze Laptopverzekering wordt in veel gevallen de nieuwwaarde of reparatiekosten vergoedt. Bij totaalverlies wordt het vergoed op basis van nieuwwaarde, tenzij de dagwaarde voor de gebeurtenis minder bedraagt dan  40% van de nieuwwaarde.

Om het één en ander helder te krijgen: voor jouw Laptop heb je €1.000 betaalt. Als op moment van (totaalverlies) schade de tablet meer waard is dan €400,- (€1.000 / 100 x 40%) dan  krijg je de dagwaarde uitgekeerd. Is de Laptop minder waarde dan €400,- , dan wordt de dagwaarde uitbetaald.

Goedkope Laptopverzekering

Deze laptopverzekering is van zichzelf al zeer uitgebreid. Je bent verzekerd voor schade door vallen, stoten en zelfs voor waterschade. De schade dient wel buiten de woning te hebben plaatsgevonden.  Voor die €3.44 per maand ben jij niet alleen verzekerd, maar ook de gezinsleden, zoals partner en kinderen. Heb je een bijvoorbeeld een barst in het scherm van je Macbook, dan kan je een offerte opvragen en staat het geld van de reparatie binnen enkele dagen op jouw rekening.

Extra Korting krijgen op Laptopverzekering

Op deze Laptopverzekering kan je extra korting krijgen van 10% door middel van collectiviteitskorting. Vul bij het berekenen jouw werkgever in en je zult zien of je recht hebt op deze korting. U komt dan  niet op €3,44 per maand uit, maar €3,05 per maand, inclusief belasting. Betaal je per jaar, dan krijg je ook nog eens 5% korting op de jaarpremie.

Verzekeren Waterschade Laptop

Waterschade is automatisch meeverzekerd onder deze laptopverzekering. Je betaalt hier dus niets extra’s voor, zoals bij andere aanbieders het geval is. Laat jij jouw Macbook in een plas water vallen, dan ben je hier voor verzekerd.

Verzekeren Diefstal Laptop

Met de Laptopverzekering ben je verzekerd tegen diefstal, mits dit buiten de woning heeft plaatsgevonden. Daarbij heb je een Werelddekking, dus ben je op jouw vakantieadres goed verzekerd voor jouw Laptop

Premie laptopverzekering

Voor deze Laptopverzekering kan je kiezen voor een maandelijkse betaling of een jaarbetaling. Bij een maandbetaling dient het via automatisch incasso te verlopen en bij een jaarbetaling kan je ook kiezen om de verzekering per acceptgiro te betalen.

Waarom Laptop verzekeren

Tegenwoordig leven wij in een digitale tijdperk en is een Smartphone of ander mobieltje niet meer weg te denken uit onze samenleving. Als zombies zitten wij achter onze Laptop filmpjes te kijken, op Facebook, Twitter of lezen wij de laatste krantenberichten in één van de Apps. Door het veelvuldig gebruik van deze Smartphones zit een ongelukje in een klein hoekje, zoals een barst in het scherm, diefstal of valschade. Daarbij betaal je al snel een flink bedrag voor de reparatie of vervanging van de Smartphone.

Geen eigen risico Laptopverzekering

Het eigen risico is een bedrag wat klanten zelf moeten betalen, indien ze een schade melden bij een maatschappij. Ongeacht het aantal schades betaal je bij deze Laptopverzekering NOOIT een eigen risico. Dit is een unicum binnen de verzekeringswereld.

Uitkering bij een Laptopverzekering

Bij deze iPhone 5 (s)  verzekering betalen wij in de meeste gevallen de nieuwwaarde of reparatiekosten. Heb je een heel oud toestel, dan wordt de dagwaarde uitgekeerd.  Als geheugensteun:  Bij totaalverlies van je Laptop wordt het vergoed op basis van nieuwwaarde, tenzij de dagwaarde voor de gebeurtenis minder bedraagt dan 40% van de nieuwwaarde.

Laptopverzekering voor €3,44 per maand, inclusief belasting

Goedkopetelefoonverzekering.nl heeft gegarandeerd de goedkoopste Laptopverzekering in Nederland. Het gaat hier om een totaalpakket, waarbij je verzekerd bent tegen waterschade, valschade, stootschade en diefstal. Niet alleen jouw Laptop is verzekerd, maar ook andere kostbaarheden, zoals een iPhone, Tablet, dure jas en sieraden. Dit samen voor slechts €3,44 per maand inclusief belasting.

Zeer goedkoop jouw iPhone 5 (s) verzekeren, Macbook verzekeren, Tablet verzekeren en laptop verzekeren is nooit zo voordelig geweest.

Studenten Laptopverzekering

Het is de ideale studenten Laptopverzekering. Het is goedkoop, heeft een zeer uitgebreide dekking en buiten de woning ben je goed verzekerd, bijvoorbeeld onderweg in de trein of op school / de opleiding zelf. Niet alleen jouw Laptop is goed verzekerd, maar ook jouw Laptop en tablet.

Zakelijke Laptopverzekering

Helaas hebben wij geen zakelijke Tabletverzekering.

Laptopverzekering Waterschade

Bij de meeste aanbieders betaal je extra premie om je ook tegen waterschade te verzekeren. Bij ons is dit niet het geval, want dit is geheel automatisch verzekerd. Is je Macbook kapot door een regenbui of is dit door een ongelukje in het water gevallen, dan wordt in veel gevallen de nieuwwaarde uitgekeerd.

Laptop tegen diefstal verzekeren

Diefstal van laptop en Macbooks komen vaker voor dan wij denken. Het is leuk handelswaar voor dieven die snel een extra centje willen verdienen. Met de diefstaldekking ben je goed verzekerd en kan je bij diefstal een nieuw toestel aanschaffen.

Macbook verzekering

Een Macbook voor slechts €3,44 per maand. Heerlijk jezelf “verliezen” achter je toestel, zonder zorgen te maken over de eventuele financiële risico’s, zoals valschade en stootschade.

Asus verzekering

Je Asus laptop verzekeren tegen diefstal, valschade, stootschade, waterschade en dat zonder eigen risico. Je gezin meteen meeverzekerd.

Alles in één LAptopverzekering

Een Tabletverzekering is bij veel aanbieders aan de dure kant. Je betaalt al snel €10 á €15 om alleen bijvoorbeeld alleen jouw Macbook te verzekeren. Bij ons betaalt je €3,44 per maand en heb je een werelddekking. Niet alleen jouw Tablet is dan verzekerd, maar ook andere elektronica, zoals een laptop, horloge en dure Camera.

iPhone verzekeren

De Apple iPhone is één van de meest populaire toestellen in Nederland. Door de geweldige technologieën en vormgeving is het een zeer gewild toestel onder jong en oud. Een Apple iPhone is aan de prijs. Afhankelijk va n het model betaal je hier tussen de €200,- en €1.000,- voor.  Wij bieden een verzekeringen aan voor de iPhoneiPhone 5, Iphone 6, iPhone 6 plus en iPhone 6s en bieden zelfs de mogelijkheid aan om één overzicht een iPhone verzekering te vergelijken. Wil je dit stukje design met een IOS besturingssysteem, samen met jouw Macbook en iPad verzekeren, dan ben je hier aan het juiste adres.

Samsung Galaxy telefoon Verzekeren

De Samsung Galaxy is samen met de Apple iPhone zeer gewild. Net als de Apple iPhone heeft een Samsung telefoon een mooi design en maakt gebruik van Android. Tussen deze 2 grootmachten is veel concurrentie en qua prijs doen ze niet veel voor elkaar onder. Bij goedkopetelefoonverzekering.nl bieden wij een Samsung Galaxy Verzekering, Samsung Galaxy s6 en Samsung Galaxy s6 Edge aan. Ook hier kan je een Samsung Galaxy Verzekering vergelijken.