3,44p.m.
 • Uw laptop en Tablet is direct meeverzekerd
  Verlies, vermissing & valschade
  Waterschade
  Geen eigen risico
  Diefstal
  Gezin meeverzekerd
  Werelddekking
  Sieraden, camera en meer

Geen losse Samsung Galaxy verzekering meer nodig.

samsung verzekeren tegen diefstal en schadeMet deze verzekering hoeft u geen losse Samsung Galaxy verzekering meer af te sluiten. Uw Samsung, tablet, laptop en dure sieraden zijn samen direct meeverzekerd voor slechts €3,44 p.m. Bekijk alle verzekerde voorwerpen 

Al 2 x gebruik van gemaakt, zonder iets bij te betalen. Eén keer het scherm kapot en de telefoon van mijn vriend was gestolen. Offerte opgevraagd en het geld stond in no time op mijn rekening.
Mevr. Petersen, Amersfoort

Samsung Galaxy verzekering

In 2015 hebben zijn er naar schatting ongeveer 11 miljoen smartphonegebruikers. Deze gebruikers lopen het risico op schades, zoals een barst in het scherm, diefstal, verlies of een andere schade. Deze schades kunnen hoog in de kosten lopen. De consumentenprijs voor een Samsung, iPhone of een andere mobieltje zijn ongeveer tussen de €400 en €800. Een Samsung telefoonverzekering is hierbij een goede optie, echter zijn hier over het algemeen hoge kosten aan verbonden als u dit verzekerd bij een Smartphone winkel bij u in de buurt. Bij goedkopetelefoonverzekering.nl is dit niet het geval. U kunt uw Samsung buiten de woning (werelddekking) verzekeren voor slechts €3,44 per maand. Niet alleen uw Sasmung is voor dit bedrag verzekerd, maar ook uw laptop (Macbook), tablet (iPad) en andere kostbaarheden, zoals sieraden en een dure camera. Met deze Samsung telefoonverzekering bent u verzekerd tegen een barst in uw scherm, vermissing diefstal en vele andere schades. Tevens is het hele gezin verzekerd onder deze verzekering en dat zonder een eigen risico. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar deze verzekering wordt aangeboden door Centraal Beheer Achmea onder de Kostbaarheden Buitenhuisverzekering. Een goedkopere alles in één Samsung telefoon verzekering vind je niet.

Is uw Samsung in het water gevallen en wilt u uw Samsung redden van de ondergang? Kijk dan eens naar ons 10 stappenplan voor Samsung waterschade.

Uw Samsung, Macbook en iPad buiten de woning verzekeren en dit samen voor slechts €3,44 p.m.

Voorbeelden wanneer deze goedkope Samsung telefoon verzekering bij schade uitkomst biedt:

  • U laat buiten uw Samsung in een plas water vallen.Een voordelige Samsung galaxy verzekering
  • Door een ongelukje laat u uw Samsung op de grond vallen. Er zit een barst in het scherm.
  • Uw Samsung wordt in de tram uit tas gestolen.

Wat wordt erbij schade uitgekeerd bij een Samsung Galaxy verzekering

Bij deze Samsung Galaxy verzekering voor je telefoon wordt in veel gevallen  de nieuwwaarde of de reparatiekosten uitgekeerd. Bij totaalverlies van uw telefoon wordt het vergoed op basis van nieuwwaarde, tenzij de dagwaarde voor de gebeurtenis minder bedraagt dan 40% van de nieuwwaarde.
Bijvoorbeeld: Uw Samsung Galaxy S6 Edge kost €1000. Bij schade wordt de nieuwwaarde uitgekeerd als uw Samsung op dat moment meer waard is dan €400 (€1000/100 x 40%=). Is dit lager dan €400, dan wordt de  dagwaarde uitgekeerd.

Samsung Galaxy verzekering

Een Samsung telefoonverzekering onder de inboedelverzekeringWilt u met dezelfde voorwaarden Samsung Galaxy verzekering binnen de woning verzekeren, dan biedt de All-risk inboedelverzekering uitkomst. Met de All-Risk inboedelverzekering bent u verzekerd voor schades binnen de woning en met de telefoonverzekering buiten de woning. Stoot uzelf of uw kind de telefoon of laptop van tafel, dan is het verzekerd. Dit geldt overigens voor alle schades.

Meer Informatie

Samsung galaxy verzekering is van toepassing voor de volgende Samsung Galaxy modellen

Samsung Galaxy s6 Edge verzekeren
Samsung Galaxy s6 verzekeren
 Samsung Galaxy s5 verzekeren
 Samsung Galaxy 5 verzekeren
Samsung Galaxy s4 verzekeren
Samsung Galaxy s3 verzekeren

Het gaat om toestellen met een minimale nieuwwaarde van €200,-  Hiernaast is meteen jouw laptop, tablet en andere kostbaarheden meeverzekerd. Wil je weten welke voorwerpen zijn meeverzekerd. Meer informatie

Samsung Galaxy reparatie verzekering

Bij deze verzekering kan er gekozen worden uit de volgende dekkingen. U kan kiezen uit €1.000, €3.000, €5.000 of hoger. Dit kan los worden afgesloten onder de Woongarantverzekering.
Belangrijk: Een telefoonverzekering, laptop en tablet is tot maximaal €1.000 verzekerd, ongeacht de gekozen dekking.
Review
Samsung Galaxy VerzekeringIn het park op mijn Tablet aan het internetten, laat ik het vallen. Niet alleen het scherm, maar volledig defect. Gelukkig heb ik deze verzekering afgesloten en werd de volle 100% vergoed.  

Samsung Galaxy verzekering

Bij goedkopetelefoonverzekering.nl kan je snel en voordelige jouw Samsung Galaxy verzekeren voor slechts €3,44 per maand, inclusief assurantiebelasting. Gegarandeerd de goedkoopste telefoonverzekering van Nederland.

Nieuwwaarde Samsung Galaxy Verzekering

Bij deze Samsung Galaxy verzekering wordt in veel gevallen de nieuwwaarde of reparatiekosten vergoedt. Bij totaalverlies wordt het vergoed op basis van nieuwwaarde, tenzij de dagwaarde voor de gebeurtenis minder bedraagt dan  40% van de nieuwwaarde.

Om het één en ander helder te krijgen: voor jouw Samsung Galaxy heb je €1.000 betaalt. Als op moment van (totaalverlies) schade de Samsung Galaxy meer waard is dan €400,- (€1.000 / 100 x 40%) dan  krijg je de dagwaarde uitgekeerd. Is de Samsung Galaxy minder waarde dan €400,- , dan wordt de dagwaarde uitbetaald.

Goedkope Samsung Galaxy verzekering

Deze verzekering is van zichzelf al zeer uitgebreid. Je bent verzekerd voor schade door vallen, stoten en zelfs voor waterschade. De schade dient wel buiten de woning te hebben plaatsgevonden.  Voor die €3.44 per maand ben jij niet alleen verzekerd, maar ook de gezinsleden, zoals partner en kinderen. Heb je een bijvoorbeeld een barst in het scherm van je Samsung Galaxy dan kan je een offerte opvragen en staat het geld van de reparatie binnen enkele dagen op jouw rekening.

Extra Korting krijgen op Samsung Galaxy verzekering

Op deze Samsung Galaxy verzekering kan je extra korting krijgen van 10% door middel van collectiviteitskorting. Vul bij het berekenen jouw werkgever in en je zult zien of je recht hebt op deze korting. U komt dan  niet op €3,44 per maand uit, maar €3,05 per maand, inclusief belasting. Betaal je per jaar, dan krijg je ook nog eens 5% korting op de jaarpremie.

Waterschade Samsung Galaxy verzekering

Waterschade is automatisch meeverzekerd onder deze Samsung Galaxy verzekering. Je betaalt hier dus niets extra’s voor, zoals bij andere aanbieders het geval is. Laat jij jouw Samsung Galaxy in een plas water vallen, dan ben je hier voor verzekerd.

Diefstal Samsung Galaxy verzekering

Met de Samsung Galaxy verzekering ben je verzekerd tegen diefstal, mits dit buiten de woning heeft plaatsgevonden. Daarbij heb je een Werelddekking, dus ben je op jouw vakantieadres goed verzekerd voor jouw telefoon.

Premie Samsung Galaxy verzekering

Voor deze Samsung Galaxy verzekering kan je kiezen voor een maandelijkse betaling of een jaarbetaling. Bij een maandbetaling dient het via automatisch incasso te verlopen en bij een jaarbetaling kan je ook kiezen om de verzekering per acceptgiro te betalen.

Waarom Telefoon verzekeren

Tegenwoordig leven wij in een digitale tijdperk en is een Smartphone of ander mobieltje niet meer weg te denken uit onze samenleving. Als zombies zitten wij achter onze telefoon filmpjes te kijken, op Facebook, Twitter of lezen wij de laatste krantenberichten in één van de Apps. Door het veelvuldig gebruik van deze Smartphones zit een ongelukje in een klein hoekje, zoals een barst in het scherm, diefstal of valschade. Daarbij betaal je al snel een flink bedrag voor de reparatie of vervanging van de Smartphone.

Geen eigen risico Telefoonverzekering

Het eigen risico is een bedrag wat klanten zelf moeten betalen, indien ze een schade melden bij een maatschappij. Ongeacht het aantal schades betaal je NOOIT een eigen risico. Dit is een unicum binnen de verzekeringswereld.

Uitkering bij een telefoonverzekering

Bij deze telefoon verzekering betalen wij in de meeste gevallen de nieuwwaarde of reparatiekosten. Heb je een heel oud toestel, dan wordt de dagwaarde uitgekeerd.  Als geheugensteun:  Bij totaalverlies van je telefoon wordt het vergoed op basis van nieuwwaarde, tenzij de dagwaarde voor de gebeurtenis minder bedraagt dan 40% van de nieuwwaarde.

Telefoonverzekering voor €3,44 per maand, inclusief belasting

Goedkopetelefoonverzekering.nl heeft gegarandeerd de goedkoopste Telefoonverzekering in Nederland. Het gaat hier om een totaalpakket, waarbij je verzekerd bent tegen waterschade, valschade, stootschade en diefstal. Niet alleen jouw telefoon is verzekerd, maar ook andere kostbaarheden, zoals een Laptop, Tablet, dure jas en sieraden. Dit samen voor slechts €3,44 per maand inclusief belasting.

Zeer goedkoop jouw iPhone verzekeren, Samsung Galaxy telefoon verzekeren, Tablet verzekeren en laptop verzekeren is nooit zo voordelig geweest.

Studenten Telefoonverzekering

Het is de ideale studenten Samsung Galaxy verzekering. Het is goedkoop, heeft een zeer uitgebreide dekking en buiten de woning ben je goed verzekerd, bijvoorbeeld onderweg in de trein of op school / de opleiding zelf. Niet alleen jouw Telefoon is goed verzekerd, maar ook jouw Laptop en tablet.

Zakelijke Samsung Galaxy verzekering

Helaas hebben wij geen zakelijke Samsung Galaxy verzekering.

Telefoonverzekering Waterschade

Bij de meeste aanbieders betaal je extra premie om je ook tegen waterschade te verzekeren. Bij ons is dit niet het geval, want dit is geheel automatisch verzekerd. Is je Smartphone kapot door een regenbui of is dit door een ongelukje in het water gevallen, dan wordt in veel gevallen de nieuwwaarde uitgekeerd.

Telefoon tegen diefstal verzekeren

Diefstal van Smartphones komt vaker voor dan wij denken. Het is leuk handelswaar voor dieven die snel een extra centje willen verdienen. Met de diefstaldekking ben je goed verzekerd en kan je bij diefstal een nieuw toestel aanschaffen.

Smartphone verzekering

Een Smartphone verzekering voor slechts €3,44 per maand. Heerlijk jezelf “verliezen” achter je toestel, zonder zorgen te maken over de eventuele financiële risico’s, zoals valschade en stootschade.

GSM verzekering

Je GSM verzekeren tegen diefstal, valschade, stootschade, waterschade en dat zonder eigen risico. Je gezin meteen meeverzekerd.

Mobiel verzekeren

Een mobiele telefoonverzekering is bij veel aanbieders aan de dure kant. Je betaalt al snel €10 á €15 om alleen jouw mobiel te verzekeren. Bij ons betaalt u €3,44 per maand en heb je een werelddekking. Niet alleen jouw mobieltje is dan verzekerd, maar ook andere elektronica, zoals een laptop, horloge en dure Camera.

iPhone verzekeren

De Apple iPhone is één van de meest populaire toestellen in Nederland. Door de geweldige technologieën en vormgeving is het een zeer gewild toestel onder jong en oud. Een Apple iPhone is aan de prijs. Afhankelijk va n het model betaal je hier tussen de €200,- en €1.000,- voor.  Wij bieden een verzekeringen aan voor de iPhoneiPhone 5, Iphone 6, iPhone 6 plus en iPhone 6s en bieden zelfs de mogelijkheid aan om één overzicht een iPhone verzekering te vergelijken. Wil je dit stukje design met een IOS besturingssysteem, samen met jouw Macbook en iPad verzekeren, dan ben je hier aan het juiste adres.

Samsung Galaxy telefoon Verzekeren

De Samsung Galaxy verzekering is samen met de Apple iPhone zeer gewild. Net als de Apple iPhone heeft een Samsung telefoon een mooi design en maakt gebruik van Android. Tussen deze 2 grootmachten is veel concurrentie en qua prijs doen ze niet veel voor elkaar onder. Bij goedkopetelefoonverzekering.nl bieden wij een Samsung Galaxy Verzekering, Samsung Galaxy s6 en Samsung Galaxy s6 Edge aan. Ook hier kan je een Samsung Galaxy Verzekering vergelijken.

 

Woonverzekering Image Banner 728 x 90