Smartphone verzekering

3,44p.m.
 • Verlies, vermissing & val,- stootschade
  Geen eigen risico
  Diefstaldekking
  Wereld en Gezinsdekking
  Alles in één, dus geen aparte verzekeringen meer
  Gegarandeerd de goedkoopste

Alles in één verzekering
Met deze goedkope smartphoneverzekering hoeft u niet allerlei losse verzekeringen af te sluiten. Uw Smartphone, iPad, laptop en kostbaarheden met een minimale waarde van €200,- zijn direct meeverzekerd. Dit voor maar €3,44 p.m. Smartphoneverzekering

Dit is gegarandeerd de goedkoopste Smartphone verzekering die ik ben tegengekomen. Fijn dat mijn Partner en ik goed verzekerd zijn voor onze iPhone’s en sieraden.
Mevr. Arendsen, Breda

Smartphone Verzekering

Bent u opzoek naar een goedkope Smartphone verzekering voor bijvoorbeeld uw Samsung Galaxy of Iphone? Wij garanderen de voordeligste verzekering te hebben met de beste voorwaarden. Uw Smartphone is verzekerd tegen diverse schades, zoals stoot,- val,- en waterschade. Daarbij bent u verzekerd tegen diefstal, vermissing en bijvoorbeeld een barst het scherm van uw Smartphone. Meld u een schade, dan betaalt u nooit een eigen risico en bent u wereldwijd verzekerd. Niet alleen uw Smartphone is verzekerd, maar ook andere kostbaarheden met een minimale waarde van €200,-. Bijvoorbeeld een duur horloge, drone, laptop, sieraden en andere kostbaarheden.

Meer Informatie

Welke voorwaarden zijn er verbonden aan de Smartphoneverzekering

 • De Smartphone dient een minimale nieuwwaarde te hebben van €200,- Een iPhone 3 is bijvoorbeeld niet verzekerd, maar een iPhone 4, 5 of 6 op dit moment wel.
 • U kunt kiezen uit 4 verzekerde bedragen: €1.000, €3.000, €5.000 en hoger. Een Smartphone, tablet of laptop is ongeacht het verzekerd bedrag verzekerd tot €1.000,- per gebeurtenis. Andere kostbare voorwerpen, zoals een duur horloge, sieraden of drone zijn verzekerd tot het verzekerde bedrag. Hier zit geen maximering op.
 • De schade dient buiten de woning te hebben plaatsgevonden en niet binnen.
 • Zakelijk gebruik van de Smartphone is niet meeverzekerd

Welke Smarpthones zijn onder andere verzekerdSmartphone verzekering

Telefoon Smartphoneverzekering voor slechts €3,44 per maand

Meer Informatie

Wanneer biedt de Camera verzekering uitkomst:

 • Smartphone diefstal verzekering: U wordt in het buitenland gerold van uw smartphone en sieraden.
 • Smartphone schade verzekering: Op de fiets laat u uw Smartphone vallen. Er zit een barst in het scherm.
 • Smartphone verlies verzekering: U komt terug van vakantie, maar uw Smartphone is bij thuiskomst vermist.
 • Smartphone werelddekking verzekering: In Turkije aan het strand wordt uw telefoon gestolen.
 • Smartphone gezinsdekking verzekering: Het hele gezin kan profiteren. U heeft een reeds een schade gemeld, maar vervolgens laat u dochter haar telefoon vallen.
 • Smartphone waterschade verzekering: U fiets door een ongelukje het kanaal in. Uw telefoon heeft waterschade.

Uitkering van een Smartphone verzekering

Wat voor uitkering u krijgt op een Smartphoneverzekering is zeer relevant. Vaak krijgt u de nieuwwaarde of reparatiekosten vergoed onder deze smartphoneverzekering. Is uw Smartphone gedateerd, dan krijg wordt de dagwaarde of de kosten voor reparatie vergoed.

De regel geldt als volgt: Bij totaalverlies van de Smartphone wordt de schade vergoed op basis van nieuwwaarde, tenzij de dagwaarde voor de gebeurtenis minder bedraagt dan 40% van de nieuwwaarde. Bijvoorbeeld: Uw Smarpthone kost €1000,-. Bij schade wordt de nieuwwaarde uitgekeerd als het de camera op dat moment meer waard is dan €400 (€1000/100 x 40%=). Is dit lager dan €400, dan wordt de dagwaarde uitgekeerd.

Smartphone verzekeren op de inboedelverzekering

camera verzekering inboedel

Schade aan uw Smartphone kan verzekerd zijn op de inboedelverzekering. Hier dient u een aanvullende verzekering voor af te sluiten. Een “normale”inboedelverzekering is niet voldoende. De All Risk inboedelverzekering biedt wel uitkomst. Met de All-Risk inboedelverzekering bent u verzekerd voor schades binnen de woning. Laat u door een ongelukje uw Smartphone binnen de woning vallen, dan wordt uit deze verzekering de schade vergoed.

Meer Informatie