Sony Xperia Verzekering

3,44p.m.
 • Electronica dekking: Laptop & Tablet gratis meeverzekerd
  Stootschade & valschade
  Verzekering tegen waterschade
  Je betaalt geen eigen risico
  Verzekering tegen diefstal
  Het hele gezin direct meeverzekerd
  Buitenlanddekking / Werelddekking
  Andere Kostbaarheden, zoals een dure ring, sieraden en diverse

Niet alleen een Sony Xperia Verzekering

Sony Xperia verzekeringJe hebt niet alleen Sony Xperia verzekering, maar je bent voor veel meer verzekerd. Onder andere voor je Laptop, Tablet en dure filmcamera. Deze verzekering is onder Kostbaarheden Buitenshuisverzekering te verzekeren voor slechts €3,44 per maand. Ben je benieuw waar je nog meer voor verzekerd bent: Bekijk alle verzekerde voorwerpen voor een totaaloverzicht

Heb de ijzersterke Sony Xperia z5 afgesloten. Het is een fijne maar dure Smartphone, dus wilde ik eventuele schade goed verzekerd hebben, zodat ik niet voor onverwachte kosten kom te staan. Heb deze Sony Xperia verzekering afgesloten, of anders gezegd de Kostbaarheden verzekering. Super verzekering. Thx.
Mevr. Jaspers, Apeldoorn

Sony Xperia Verzekering

De Sony Xperia is zonder twijfel één van de snelste Telefoon / Smartphone van Nederland. Het toestel is in vergelijking met zijn concurrenten een diamant en haast niet kapot te krijgen, zoals de vroegere Nokia 9010 Sterker nog, laat je de Sony Xperia in een plas water vallen, dan levert het geen probleem op, omdat het volledig waterdicht en stofdicht is.

Naast de Samsung Galaxy, Apple iPhone en Huawei is de Sony Xperia een zeer gewilde smartphone onder jong en oud. Het is snel, sterk, waterdicht en heeft ook nog eens een mooi design. Ben je een brokkenpiloot of wil je gewoon een goed en solide Smartphone, dan is de Sony Xperia een aanrader.

De modellen van de Sony Xperia zijn gemiddeld tussen de €250,- en €750,- Uiteraard afhankelijk de leeftijd en type. Financiële schade kan je verzekeren met de Sony Xperia Verzekering voor een maandpremie van maar €3,44 per maand. Je Smartphone is niet alleen verzekerd, maar ook jouw Sony Laptop, Tablet of andere kostbaarheden vallen onder deze verzekering. Je bent onder andere verzekerd voor Diefstal, Stootschade, valschade, vermissing, verlies en waterschade. Waterschade zal niet een probleem zijn, maar andere schades kunnen zeker voorkomen. Deze Sony Xperia verzekering lijkt te mooi om waar te zijn, maar deze Sony Xperia verzekering wordt aangeboden door Centraal Beheer Achmea onder de Kostbaarheden Buitenhuisverzekering. Een goedkopere alles in één Sony Xperia verzekering ga je niet vinden.

Meer Informatie

Om welke Sony Xperia Smartphones gaat deze verzekering:

 • Sony Xperia z3 verzekering
 • Sony Xperia z4 verzekering
 • Sony Xperia m4 verzekering
 • Sony Xperia z5 verzekering
 • Sony Xperia c5 verzekering
 • Direct verzekerd voor alle Sony Xperia Smartphones met slechts één verzekering voor slechts €3,44 per maand. Dit zonder bijkomende kosten, zoals belasting of poliskosten.
 • Als de Sony Xperia Smartphone een minimale nieuwwaarde heeft van €200,- dan is het verzekerd voor diverse schades en diefstal. 

Sony Xperia Smartphone, Sony Laptop en Tablet verzekeren voor maar €3,44 p.m.

Wanneer biedt de Sony Xperia Verzekering uitkomst.Sony Xperia Z5 verzekering

  • Het zal niet snel gebeuren bij een Sony Xperia, maar je krijgt een barst in je scherm, omdat je hebt laten vallen.
  • De Sony Xperia wordt gestolen. Je Sony Xperia Telefoon is verzekerd tegen diefstal.

Dekkingen van deze Kostbaarheden Verzekering

Sony Xperia binnen de Woning verzekeren

Sony Xperia verzekeringWil jij je mobiele telefoon binnen de woning verzekeren, dan kan je het best een All-risk inboedelverzekering afsluiten. Met de All-Risk inboedelverzekering ben je verzekerd voor schades binnen de woning en met de Sony Xperia Verzekering alleen buiten de woning. Stoot jij of jouw kind de telefoon of laptop van tafel, dan is het verzekerd onder de All Risk Inboedelverzekering. Dit geldt overigens voor alle schades.

Meer Informatie

Uitkering bij schade op de Sony Xperia Verzekering

De uitkering bij schade op de Sony Xperia Verzekering gaat als volgt: Bij volledige verlies (totaalverlies) van de Sony Xperia vindt er een vergoeding plaats op basis van nieuwwaarde, tenzij de dagwaarde voor de gebeurtenis minder bedraagt dan 40% van de nieuwwaarde.

Is de schade te repareren, dan worden de reparatiekosten uitbetaald.

Rekenvoorbeeld Sony Xperia verzekering:

Aankoopbedrag: €500,-
Schade: Je Sony Xperia wordt gestolen
Uitkering nieuwwaarde: Op moment van schade dient je Smartphone op dat moment meer waard te zijn dan €200 (Aankoopbedrag / 100 % x 40%)
Uitkering dagwaarde: Op moment van schade is je Smartphone minder waar dan €200

Niet Duidelijk? Stuur mij dan een berichtje via social media.

Telefoonverzekering Huawei p8

Bij deze verzekering kan er gekozen worden uit de volgende dekkingen. U kan kiezen uit €1.000, €3.000, €5.000 of hoger. Dit kan los worden afgesloten onder de Woongarantverzekering.
Belangrijk: Een telefoonverzekering, laptop en tablet is tot maximaal €1.000 verzekerd, ongeacht de gekozen dekking.

Review
SReview Huawei verzekeringuper ervaring gehad met deze Huawei Verzekering.  Had mijn Huawei laten vallen toen ik een appje aan het sturen was. Barst in mijn scherm. Moest een offerte opvragen en het geld stond een paar dagen later op mijn rekening. Top!

Sony Xperia Verzekering

Wij bieden de goedkoopste Sony Xperia verzekering die je momenteel kan vinden. Kostbaarheden met een minimale waarde van €200,- zijn direct meeverzekerd onder deze verzekering. Denk hier aan jouw Smartphone, iPads, Macbook, dure ketting of horloge. Deze Sony Xperia verzekering is slechts €3,44 per maand, incl. belasting.  Ben je nog niet helemaal over, dan kan je hier ook de telefoonverzekering vergelijken.

Uitkering op basis van nieuwwaarde Sony Xperia Verzekering.

De uitkering bij schade op de Sony Xperia Verzekering gaat als volgt: Bij volledige verlies (totaalverlies) van de Sony Xperia vindt er een vergoeding plaats op basis van nieuwwaarde, tenzij de dagwaarde voor de gebeurtenis minder bedraagt dan 40% van de nieuwwaarde.

Is de schade te repareren, dan worden de reparatiekosten uitbetaald.

Rekenvoorbeeld Sony Xperia verzekering:

Aankoopbedrag: €500,-
Schade: Je Sony Xperia wordt gestolen
Uitkering nieuwwaarde: Op moment van schade dient je Smartphone op dat moment meer waard te zijn dan €200 (Aankoopbedrag / 100 % x 40%)
Uitkering dagwaarde: Op moment van schade is je Smartphone minder waar dan €200

De voordeligste Sony Xperia Verzekering van Holland

De Sony Xperia verzekering is verreweg de voordeligste van heel Holland. Een zeer uitgebreide dekking, werelddekking, gezinsdekking en je betaalt geen eigen risico. Naast de Sony Xperia verzekering ben je meteen verzekerd voor andere spullen met een minimale waarde van €200, zoals je sieraden, andere Smartphones, iPad en Macbooks. Dit allemaal voor slechts €3,44 per maand, zonder bijkomende kosten.

Korting krijgen op de Sony Xperia Verzekering

Wil je korting krijgen op de Sony Xperia Verzekering, dan raden wij je aan dit goed te lezen:

 • Collectiviteitskorting: Je kunt korting krijgen van 10% als je werkgever een contract heeft afgesloten. Dit kan je invullen en controleren, zodra je een berekening maakt. Je betaalt dan geen €3,44, maar €3,05 per maand inclusief belasting.
 • Je betaalt alles per jaar i.p.v. per maand. Hier krijg je 5% korting voor.

Sony Xperia verzekeren tegen waterschade

Bij de Sony Xperia zal waterschade niet snel voorkomen, omdat het toestel water en stofdicht is. Mocht het toch voorkomen dat je waterschade hebt aan je Sony Xperia, dan ben je voor verzekerd.

Diefstaldekking Sony Xperia

Binnen de Sony Xperia verzekering heb je een diefstaldekking. Wordt je op het station gerold of wordt je Sony Xperia gestolen op het terras, dan krijg je nieuwwaarde of dagwaarde vergoed.

Premiebetaling Sony Xperia Verzekering

Bij het afsluiten van deze Sony Xperia Verzekering kan je kiezen op de premie maandelijks of jaarlijks te betalen. Kies je voor een jaarbetaling, dan krijg je 5% extra korting en kan je de premie naast een automatisch incasso of via acceptgiro voldoen.

Waarom Telefoon verzekeren

Tegenwoordig leven wij in een digitale tijdperk en is een Smartphone of ander mobieltje niet meer weg te denken uit onze samenleving. Als zombies zitten wij achter onze telefoon filmpjes te kijken, op Facebook, Twitter of lezen wij de laatste krantenberichten in één van onze Apps. Door het veelvuldig gebruik van deze Smartphones zit een ongelukje in een klein hoekje, zoals een barst in het scherm, diefstal of valschade. Daarbij betaal je al snel een flink bedrag voor de reparatie of vervanging van de Smartphone.

Nooit een eigen risico, ongeacht het aantal schades.

Je hebt nooit een eigen risico bij deze Sony Xperia verzekering, ongeacht het aantal schades. Meld je bijvoorbeeld binnen 1 jaar 2 verschillende schade, dan wordt schade uitgekeerd, zonder dat je hier zelf wat bij moet betalen. Dit unieke kenmerk is bijzonder in vergelijking met andere telefoon / smartphone verzekeraars. Deze Sony Xperia verzekering kan  niet beter.

Telefoon verzekering vanaf €3,05 per maand

Onze website biedt voor jouw toestel de goedkoopste Sony Xperia verzekering die momenteel bestaat in ons land. Deze verzekering valt onder een kostbaarheden verzekering en het betreft hier een alles in één verzekering. Jouw Sony Xperia is niet alleen verzekerd, maar ook jouw Macbook (laptop), E-reader (Tablets) en andere kostbaarheden. Met korting betaal je hier maar €3,05 per maand voor, inclusief poliskosten en de verplichte belasting.

Studenten Sony Xperia verzekering

De Sony Xperia wordt zeer gewaardeerd door studenten. Deze Sony Xperia is zeer voordelig, heeft een een dekking waar je “U” tegen zegt. Je Sony Xperia telefoon is goed verzekerd onderweg, op school, in de kroeg of in de trien. Niet alleen de Smartphone Sony Xperia is verzekerd, maar ook je laptop en Tablet. Dit is mobiele apparatuur die vaak voor door studenten gebruikt wordt.

Zakelijke Sony Xperia verzekering

Deze Sony Xperia verzekering kan niet worden afgesloten, indien het gaat om ondernemers. Oftewel zakelijke toestellen.

Telefoon verzekeren tegen Waterschade

Bij de meeste aanbieders betaal je meer premie of kan waterschade niet verzekerd worden. Bij deze verzekering zit waterschade in de dekking. Ben je buiten aan het fietsen en kom je in een regenbui terecht, dan ben je vaak verzekerd tegen nieuwwaarde.

Telefoon verzekeren tegen diefstal 

Diefstal van Smartphones komt vaker voor dan wij denken. Het is leuk handelswaar voor dieven die snel een extra centje willen verdienen. Met de diefstaldekking ben je goed verzekerd en kan je bij diefstal een nieuw toestel aanschaffen.

Smartphone verzekering

Een Smartphone verzekering voor slechts €3,44 per maand. Heerlijk jezelf “verliezen” achter je toestel, zonder zorgen te maken over de eventuele financiële risico’s, zoals valschade en stootschade.

GSM verzekering

Je GSM verzekeren tegen diefstal, valschade, stootschade, waterschade en dat zonder eigen risico. Je gezin meteen meeverzekerd.

Mobiel verzekeren

Een mobiele Huawei verzekering is bij veel aanbieders aan de dure kant. Je betaalt al snel €10 á €15 om alleen jouw mobiel te verzekeren. Bij ons betaalt u €3,44 per maand en heb je een werelddekking. Niet alleen jouw mobieltje is dan verzekerd, maar ook andere elektronica, zoals een laptop, horloge en dure Camera.

iPhone verzekeren

De Apple iPhone is één van de meest populaire toestellen in Nederland. Door de geweldige technologieën en vormgeving is het een zeer gewild toestel onder jong en oud. Een Apple iPhone is aan de prijs. Afhankelijk va n het model betaal je hier tussen de €200,- en €1.000,- voor.  Wij bieden een verzekeringen aan voor de iPhoneiPhone 5, Iphone 6, iPhone 6 plus en iPhone 6s en bieden zelfs de mogelijkheid aan om één overzicht een iPhone verzekering te vergelijken. Wil je dit stukje design met een IOS besturingssysteem, samen met jouw Macbook en iPad verzekeren, dan ben je hier aan het juiste adres.

Samsung Galaxy telefoon Verzekeren

De Samsung Galaxy verzekering is samen met de Apple iPhone zeer gewild. Net als de Apple iPhone heeft een Samsung telefoon een mooi design en maakt gebruik van Android. Tussen deze 2 grootmachten is veel concurrentie en qua prijs doen ze niet veel voor elkaar onder. Bij goedkopetelefoonverzekering.nl bieden wij een Samsung Galaxy Verzekering, Samsung Galaxy s6 en Samsung Galaxy s6 Edge aan. Ook hier kan je een Samsung Galaxy Verzekering vergelijken.

Meer Informatie