Tablet verzekering

3,44p.m.
 • Laptop & Tablet direct meeverzekerd
  Verlies, vermissing & valschade
  Geen eigen risico
  Diefstal
  Gezin meeverzekerd
  Werelddekking
  Sieraden, camera en meer

Telefoonverzekering

3,44p.m.
 • Diefstal
  Verlies, vermissing & valschade
  Geen eigen risico
  Laptop en Tablet
  Werelddekking
  Gezin meeverzekerd
  Sieraden, camera en meer

Laptopverzekering

3,44p.m.
 • Diefstal
  Verlies, vermissing & valschade
  Geen eigen risico
  Telefoon en Tablet
  Werelddekking
  Gezin meeverzekerd
  Sieraden, camera en meer

 

Repareren

Laat uw telefoon, laptop of tablet voordelig repareren bij Rapairhouse, o.a. schermreparatie, defect en meer. Repairhouse heeft verschillende vestigingen waar u terecht kan. Snel en adequaat is waar rapairhouse voor staat. 

Review
Jouw Gsm voordelig verzekerenIn het park op mijn Tablet aan het internetten, laat ik het vallen. Niet alleen het scherm, maar volledig defect. Gelukkig heb ik deze verzekering afgesloten en werd de volle 100% vergoed.  

Tablet verzekering

Naar schatting heeft de bevolking van Nederland gemiddeld 1 tablet per huishouden. Deze gebruikers lopen het risico op schades, zoals een barst in het scherm, vermissing of diefstal. De kosten voor het repareren of vervanging van de tablet kan hoog in de kosten lopen. Een iPad, E-reader of een andere tablet kost ongeveer tussen de €200 en €1.000. Uw tablet verzekeren is een goede optie, echter zijn hier vaak hoge kosten aan verbonden. Bij goedkopetelefoonverzekering.nl is dit niet het geval. Het gaat hier om een alles in één verzekering, waarbij uw tablet, laptop, telefoon en kostbaarheden, zoals sieraden en een camera zijn meeverzekerd voor slechts €3,44 per maand. U bent dan verzekerd tegen een barst in uw scherm, vermissing, valschade en diefstal, mits deze schade buiten de woning heeft plaatsgevonden (werelddekking). Voor dit bedrag is meteen het hele gezin meeverzekerd en dat zonder eigen risico. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar deze alles in één verzekering voor uw tablet, laptop en telefoon wordt aangeboden door Centraal Beheer Achmea en valt onder de Kostbaarheden Buitenshuisverzekering. Deze kunt u los afsluiten onder de Woongarantverzekering van Centraal Beheer. Een goedkopere tablet verzekering vind je niet. Bekijk alle verzekerde voorwerpen die onder deze verzekering vallen.

Uw Telefoon, laptop en tablet buiten de woning verzekeren en dit samen voor slechts €3,44 p.m.

Voorbeelden wanneer deze tablet verzekering uitkomst biedt:

 • U laat uw tas vallen waar uw tablet in zit. Er zit een barst in het scherm.E-reader voordelig verzekeren
 • Op het terras laat u per ongeluk  een kop koffie over uw tablet vallen.
 • Uw tablet wordt in de trein gestolen.

Wat is de uitkering voor de kostbaarheden buitenshuisverzekering van Centraal Beheer uit?

Met deze tablet verzekering wordt in de meeste gevallen de nieuwwaarde of reparatiekosten uitgekeerd. Bij totaalverlies van uw tablet wordt het vergoed op basis van nieuwwaarde, tenzij de dagwaarde voor de gebeurtenis minder bedraagt dan 40% van de nieuwwaarde.

Bijvoorbeeld: Uw tablet kost €1000. Bij schade wordt de nieuwwaarde uitgekeerd als uw tablet op dat moment meer waard is dan €400 (€1000/100 x 40%=). Is dit lager dan €400, dan wordt de  dagwaarde uitgekeerd..

 

Tablet verzekering voor binnen de woning

Tabletverzekering voor een voordelige premieWilt u met dezelfde voorwaarden uw Tablet (tablet verzekering) binnen de woning verzekeren, dan biedt de All-risk inboedelverzekering uitkomst. Nu met €20 retour. Met de All-Risk inboedelverzekering bent u verzekerd voor schades binnen de woning. Stoot u of uw kind de Tablet of laptop van tafel, dan is het verzekerd. Dit geldt overigens voor alle schades.

Meer Informatie

Telefoon abonnement vergelijken

Woon 300x250

Tabletverzekering

Bij goedkopetelefoonverzekering.nl kan je snel en voordelige jouw Tablet verzekeren voor slechts €3,44 per maand, inclusief assurantiebelasting. Gegarandeerd de goedkoopste Tabletverzekering van Nederland.

Nieuwwaarde, reparatiekosten of dagwaarde

Bij deze tabletverzekering wordt in veel gevallen de nieuwwaarde of reparatiekosten vergoedt. Bij totaalverlies wordt het vergoed op basis van nieuwwaarde, tenzij de dagwaarde voor de gebeurtenis minder bedraagt dan  40% van de nieuwwaarde.

Om het één en ander helder te krijgen: voor jouw tablet  heb je €1.000 betaalt. Als op moment van (totaalverlies) schade de tablet meer waard is dan €400,- (€1.000 / 100 x 40%) dan  krijg je de dagwaarde uitgekeerd. Is de tablet minder waarde dan €400,- , dan wordt de dagwaarde uitbetaald.

Goedkope Tabletverzekering

Deze tabletverzekering is van zichzelf al zeer uitgebreid. Je bent verzekerd voor schade door vallen, stoten en zelfs voor waterschade. De schade dient wel buiten de woning te hebben plaatsgevonden.  Voor die €3.44 per maand ben jij niet alleen verzekerd, maar ook de gezinsleden, zoals partner en kinderen. Heb je een bijvoorbeeld een barst in het scherm van je iPad, dan kan je een offerte opvragen en staat het geld van de reparatie binnen enkele dagen op jouw rekening.

Extra Korting krijgen op Tabletverzekering

Op deze Tabletverzekering kan je extra korting krijgen van 10% door middel van collectiviteitskorting. Vul bij het berekenen jouw werkgever in en je zult zien of je recht hebt op deze korting. U komt dan  niet op €3,44 per maand uit, maar €3,05 per maand, inclusief belasting. Betaal je per jaar, dan krijg je ook nog eens 5% korting op de jaarpremie.

Verzekeren Waterschade Tablet

Waterschade is automatisch meeverzekerd onder deze Tabletverzekering. Je betaalt hier dus niets extra’s voor, zoals bij andere aanbieders het geval is. Laat jij jouw iPad in een plas water vallen, dan ben je hier voor verzekerd.

Verzekeren Diefstal Tablet

Met de tabletverzekering ben je verzekerd tegen diefstal, mits dit buiten de woning heeft plaatsgevonden. Daarbij heb je een Werelddekking, dus ben je op jouw vakantieadres goed verzekerd voor jouw tablet

Premie Tabletverzekering

Voor deze Tabletverzekering kan je kiezen voor een maandelijkse betaling of een jaarbetaling. Bij een maandbetaling dient het via automatisch incasso te verlopen en bij een jaarbetaling kan je ook kiezen om de verzekering per acceptgiro te betalen.

Waarom tablet verzekeren

Tegenwoordig leven wij in een digitale tijdperk en is een Smartphone of ander mobieltje niet meer weg te denken uit onze samenleving. Als zombies zitten wij achter onze tablet filmpjes te kijken, op Facebook, Twitter of lezen wij de laatste krantenberichten in één van de Apps. Door het veelvuldig gebruik van deze Smartphones zit een ongelukje in een klein hoekje, zoals een barst in het scherm, diefstal of valschade. Daarbij betaal je al snel een flink bedrag voor de reparatie of vervanging van de Smartphone.

Geen eigen risico Tabletverzekering

Het eigen risico is een bedrag wat klanten zelf moeten betalen, indien ze een schade melden bij een maatschappij. Ongeacht het aantal schades betaal je bij deze Tabletverzekering NOOIT een eigen risico. Dit is een unicum binnen de verzekeringswereld.

Uitkering bij een Tabletverzekering

Bij deze iPhone 5 (s)  verzekering betalen wij in de meeste gevallen de nieuwwaarde of reparatiekosten. Heb je een heel oud toestel, dan wordt de dagwaarde uitgekeerd.  Als geheugensteun:  Bij totaalverlies van je tablet wordt het vergoed op basis van nieuwwaarde, tenzij de dagwaarde voor de gebeurtenis minder bedraagt dan 40% van de nieuwwaarde.

Tabletverzekering voor €3,44 per maand, inclusief belasting

Goedkopetelefoonverzekering.nl heeft gegarandeerd de goedkoopste Tabletverzekering in Nederland. Het gaat hier om een totaalpakket, waarbij je verzekerd bent tegen waterschade, valschade, stootschade en diefstal. Niet alleen jouw tablet is verzekerd, maar ook andere kostbaarheden, zoals een Laptop, Tablet, dure jas en sieraden. Dit samen voor slechts €3,44 per maand inclusief belasting.

Zeer goedkoop jouw iPhone 5 (s) verzekeren, Samsung Galaxy tablet verzekeren, Tablet verzekeren en laptop verzekeren is nooit zo voordelig geweest.

Studenten Tabletverzekering

Het is de ideale studenten tabletverzekering. Het is goedkoop, heeft een zeer uitgebreide dekking en buiten de woning ben je goed verzekerd, bijvoorbeeld onderweg in de trein of op school / de opleiding zelf. Niet alleen jouw Tablet is goed verzekerd, maar ook jouw Laptop en tablet.

Zakelijke Tabletverzekering

Helaas hebben wij geen zakelijke Tabletverzekering.

Tabletverzekering Waterschade

Bij de meeste aanbieders betaal je extra premie om je ook tegen waterschade te verzekeren. Bij ons is dit niet het geval, want dit is geheel automatisch verzekerd. Is je iPad kapot door een regenbui of is dit door een ongelukje in het water gevallen, dan wordt in veel gevallen de nieuwwaarde uitgekeerd.

Tablet tegen diefstal verzekeren

Diefstal van tablet en e-readers komen vaker voor dan wij denken. Het is leuk handelswaar voor dieven die snel een extra centje willen verdienen. Met de diefstaldekking ben je goed verzekerd en kan je bij diefstal een nieuw toestel aanschaffen.

iPad verzekering

Een Smartphone verzekering voor slechts €3,44 per maand. Heerlijk jezelf “verliezen” achter je toestel, zonder zorgen te maken over de eventuele financiële risico’s, zoals valschade en stootschade.

Samsung Tablet verzekering

Je Samsung Tablet verzekeren tegen diefstal, valschade, stootschade, waterschade en dat zonder eigen risico. Je gezin meteen meeverzekerd.

Alles in één tabletverzekering

Een Tabletverzekering is bij veel aanbieders aan de dure kant. Je betaalt al snel €10 á €15 om alleen bijvoorbeeld alleen jouw iPad te verzekeren. Bij ons betaalt je €3,44 per maand en heb je een werelddekking. Niet alleen jouw Tablet is dan verzekerd, maar ook andere elektronica, zoals een laptop, horloge en dure Camera.

iPhone verzekeren

De Apple iPhone is één van de meest populaire toestellen in Nederland. Door de geweldige technologieën en vormgeving is het een zeer gewild toestel onder jong en oud. Een Apple iPhone is aan de prijs. Afhankelijk va n het model betaal je hier tussen de €200,- en €1.000,- voor.  Wij bieden een verzekeringen aan voor de iPhoneiPhone 5, Iphone 6, iPhone 6 plus en iPhone 6s en bieden zelfs de mogelijkheid aan om één overzicht een iPhone verzekering te vergelijken. Wil je dit stukje design met een IOS besturingssysteem, samen met jouw Macbook en iPad verzekeren, dan ben je hier aan het juiste adres.

Samsung Galaxy telefoon Verzekeren

De Samsung Galaxy is samen met de Apple iPhone zeer gewild. Net als de Apple iPhone heeft een Samsung telefoon een mooi design en maakt gebruik van Android. Tussen deze 2 grootmachten is veel concurrentie en qua prijs doen ze niet veel voor elkaar onder. Bij goedkopetelefoonverzekering.nl bieden wij een Samsung Galaxy Verzekering, Samsung Galaxy s6 en Samsung Galaxy s6 Edge aan. Ook hier kan je een Samsung Galaxy Verzekering vergelijken.