Telefoon verzekering.telefoon verzekering iphone en samung galaxy

In vergelijking met andere concurrenten vindt u hier de goedkoopste telefoon verzekering van Nederland. Wij hebben een vergelijking gemaakt met aanbieders van een telefoon verzekering of Kostbaarheden verzekeringen.

Telefoon verzekering: Waar hebben wij naar gekeken?

Bij het vergelijken van de goedkoopste Telefoonverzekering van Nederland hebben wij gekeken naar meerdere factoren die van invloed zijn om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken:

  • Telefoon verzekering met diefstaldekking: Een diefstaldekking bij een telefoon verzekering kan bij veel aanbieders optioneel worden gekozen. Hier betaalt u dan een extra premie voor.
  • Telefoon verzekering met schadedekking: Schade is veelomvattend, want er zijn meerdere vormen, zoals stootschades, val schades en waterschade. Laat u uw telefoon in het water vallen, dan bent u hiervoor verzekerd.
  • Telefoon verzekering met verlies of vermissing dekking: Bij de meeste verzekeringsaanbieders is verlies of vermissing niet verzekerd. Hou hier rekening mee, zodra u een vergelijking maakt.
  • Telefoon verzekering met of zonder eigen risico: Heeft u een eigen risico, dan betaalt u bij schade een X bedrag. Dit is afhankelijk per verzekeraar.
  • Telefoon verzekering voor binnen de woning of buiten de woning: Wat heeft u voorkeur? Wilt u uw telefoon binnen of alleen buiten verzekeren of wellicht allebei.
  • Telefoon verzekering met gezinsdekking: Bent u alleen verzekerd of zijn er ook andere gezinsleden direct verzekerd.
  • Is er naast de telefoonverzekering ook dekking voor andere elektronica: Bij sommige verzekeraars bent u niet alleen verzekerd voor uw telefoon, maar ook uw laptop, tablet en andere elektronica.

Telefoon verzekering vergelijking

telefoon verzekering vergelijken telefoon verzekeren en vergelijken telefoon verzekeren goedkoop verzekering telefoon zonder eigen risico
Verzekerd
bedrag (max)
€1.000 €650,- Keuze €0,- t/m €1.500,-  ’t verzekerde bedrag
Diefstal (Optioneel) (Optioneel)
Vermissing / verlies X X X
Val / Stootschade
Gezinsdekking X X
Eigen Risico €0,- €0,- €0,- €50,- Diefstal €75,-
Binnen de woning X
Buiten de woning
Na Garantietermijn* X X (Optioneel)
Elektronica direct meeverzekerd  X X
Laptop & Tablet direct meeverzekerd X X
Prijs (per maand) Vaste prijs €3,44 Vaste prijs €14,95 Vanaf  €2,91 Vanaf €6,50
Meer Informatie  
Informatie
Informatie
 
Informatie
 
Informatie