Telefoonverzekering vergelijken

Een Telefoonverzekering vergelijken kan via onze website op twee manieren. Als eerst hebben wij de telefoonverzekeraars (concurrenten) tegen elkaar afgewogen in zowel dekking, kwaliteit en  prijs.  Dit allemaal in één overzicht, waarmee jij vertrouwt en adequaat een geschikte telefoonverzekering kan afsluiten. In het tweede overzicht hebben wij de verzekeringen vergeleken waar jouw telefoon eventueel al onder kan vallen, bijvoorbeeld de inboedelverzekering, kostbaarheden verzekering en reisverzekering. Met onze toelichting en overzicht is jouw telefoonverzekering vergelijken zo gebeurt.

 

Vergelijk je mobiele verzekering Smartphone verzekeren en vergelijken smartphone verzekeren en vergelijken Telefoonverzekering vergelijken
Verzekerd
bedrag (max)
€1.000 €650,- Keuze €0,- t/m €1.500,-  ’t verzekerde bedrag
Diefstal (Optioneel) (Optioneel)
Vermissing / verlies X X X
Val / Stootschade
Gezinsdekking X X
Eigen Risico €0,- €0,- €0,- €50,- Diefstal €75,-
Binnen de woning X
Buiten de woning
Na Garantietermijn* X X (Optioneel)
Elektronica direct meeverzekerd  X X
Laptop & Tablet direct meeverzekerd X X
Prijs (per maand) Vaste prijs €3,44 Vaste prijs €14,95 Vanaf  €2,91 Vanaf €6,50
Meer Informatie  
Informatie
Informatie
 
Informatie
 
Informatie

Centraal Beheer telefoonverzekering vergelijken

Centraal Beheer telefoonverzekering vergelijken. De Telefoonverzekering van Centraal Beheer Achmea valt onder de Kostbaarheden Buitenshuisverzekering.  Met deze verzekering is niet alleen jouw telefoon verzekerd, maar ook voorwerpen als een laptop, tablet en andere dure kostbaarheden, zoals sieraden of een dure jas. Deze kostbaarheden hoef je niet special op te geven en zijn direct meeverzekerd.  Je bent wereldwijd verzekerd voor diefstal, vermissing, val en stootschade. Je betaalt geen eigen risico en het gezin is direct meeverzekerd. Alle spullen met een minimale nieuwwaarde van €200,- zijn buiten de woning verzekerd.
Deze verzekering van Centraal Beheer is slechts €3,44 per maand, inclusief assurantiebelasting. Deze verzekering is ook goed te combineren met de All Risk inboedelverzekering. Je bent dan binnen en buiten goed verzekerd.

MobiProtect telefoonverzekering vergelijken

MobiProtect telefoonverzekering vergelijken. De Telefoonverzekering van Mobiprotect is voor een groot gedeelte te vergelijken met de Telefoonverzekering van Centraal Beheer. Naast jouw telefoon is vrijwel alle mobiele elektronica meeverzekerd onder deze verzekering. Je hebt een werelddekking, je betaalt geen eigen risico en bent verzekerd voor diefstal val en stootschade. In tegenstelling tot de verzekering Kostbaarheden Verzekering van Centraal Beheer is verlies of vermissing van je telefoon is uitgesloten van de dekking. Tevens heeft de telefoonverzekering van Mobiprotect een franchise van €25.- (schades van minder dan €25,- nemen ze niet in  behandeling).   Voor de telefoonverzekering van Mobiprotect betaal je €14,95 per maand, inclusief belasting. Het is prijziger, maar staat qua service en uitkering hoog aangeschreven.

Klikzeker telefoonverzekering vergelijken

Klikzeker telefoonverzekering vergelijken. De Telefoonverzekering van Klikzeker is puur gerelateerd tot het verzekerde product, zoals jouw iPhone of Samsung. Extra voorwerpen of kostbaarheden zijn niet verzekerd. Met de Telefoonverzekering van Klikzeker ben je wereldwijd verzekerd voor schade en “optioneel” voor diefstal. Bij deze verzekering kan je ook kiezen voor een na garantietermijn. Je bent nog buiten het garantietermijn verzekerd voor bijvoorbeeld mechanische storingen of andere problemen. Dit is niet het geval bij Centraal beheer en Mobiprotect. Deze telefoonverzekering van Klikzeker afsluiten vanaf €2,91 per maand, inclusief belasting. Wil je alleen jouw telefoon verzekeren voor het aangekochte bedrag, dan kan dit een juiste optie voor je zijn.

Digiwise telefoonverzekering vergelijken

Digiwise telefoonverzekering vergelijken. De Telefoonverzekering van Digiwise, verzekerd net als Klikzeker het product zelf. Zoals jouw iPhone 6 of Samsumg Galaxy. Je hebt een werelddekking en bent verzekerd voor val, water en stootschade. Optioneel kan diefstal of een verlengde garantie worden meeverzekerd onder de telefoonverzekering van Digiwise. Ze staan bekend om hun snelle schade-afhandeling. Dit komt door hun reparatie service.  Deze telefoonverzekering van Digiwise heb je vanaf €6,50 per maand, inclusief assurantiebelasting.

Telefoonverzekering kan vallen onder andere verzekeringen

Schade, diefstal of vermissing van jouw Smartphone kan vallen onder andere verzekeringen. Denk aan een inboedelverzekering, reisverzekering, smartphoneverzekering of de kostbaarheden verzekering.  Als jij een telefoonverzekering gaat vergelijken is belangrijk het verschil te weten. Veel verzekeringen zijn goed te combineren of in sommige gevallen ben je dubbel verzekerd. Het is dan ook verstandig dit rustig door te nemen.

Val/stootschade Diefstal

Binnen
de
woning

Buiten
de
woning
Vermissing

na garantie
termijn

Meer
informatie

Kostbaarheden
verzekering
 √  √ X  √  √  X  
Informatie
Smartphone
verzekering
   √ (optioneel)  √  √ X  √
(optioneel)
 
Informatie
Inboedelverzekering  X  √  √  X  X  X  
Informatie
All Risk / Top inboedelverzekering    √  √  X  X  X  
Informatie
Reisverzekering*    √  X  √  X  X  
Informatie

 

Wat is een Kostbaarheden verzekering?

De Kostbaarheden verzekering verzekerd val-, stoot-, waterschade, vermissing en verlies aan jouw kostbare inboedel, maar dan buiten de woning. Het gaat hier om kostbaarheden met een minimale waarde van €200,-. De verzekering van Centraal Beheer is verreweg de meest voordeligste en heeft de beste voorwaarden in vergelijking met andere aanbieders. Een kort lijstje waar je onder andere voor verzekerd bent:

  • Telefoon, laptop en tablet (tot maximaal €1000,- per gebeurtenis)
  • Sieraden, zoals een gouden ketting of horloge
  • Fototoestel / camera
  • Gehoorapparaat
  • Dure leren jas
  • Inboedel met een minimale waarde van €200,-

Reisverzekering en Smartphone / mobiel / telefoon

De Reisverzekering biedt vaak een beperkte dekking gerelateerd op jouw mobiele apparatuur, zoals een smartphone of laptop. Bij de meeste verzekeraars ben je ongeveer verzekerd tussen de €160,- en €200,-. Dit kan je altijd terugvinden in de polisvoorwaarden van jouw verzezkeraar. Word jouw telefoon in het buitenland gestolen en is dit €700,- waard, dan krijg je dus €160,- of €200,- uitgekeerd. Hier koop je geen nieuwe Smartphone voor terug.  Tevens gaat het bij een Reisverzekering om een geboekte overnachting en zijn dagtrips niet meeverzekerd. Met een Smartphone verzekering of Kostbaarheden verzekering is dit wel het geval. Deze verzekeringen kunnen wel goed gecombineerd worden.

Verschil inboedelverzekering en All risk inboedelverzekering

De inboedelverzekering (extra uitgebreide) verzekerd de spullen binnen de woning, oftewel op jouw risicoadres. Met de Inboedelverzekering ben je dan verzekerd voor brand en schoeischade, diefstal, waterschade en storm. Met de All Risk Inboedelverzekering ben je hier ook voor verzekerd, maar dan zijn ook schades door eigen schuld meeverzekerd. Stoot jij door een ongelukje jouw smartphone, tablet of televisie van de tafel, dan ben je hiervoor verzekerd.

Zie ook

Telefoon abonnement vergelijken
Sim Only abonnemet vergelijken

Vragen?

Wij van goedkopetelefoonverzekering hebben ons best gedaan om zo makkelijk mogelijk te maken, zodat jij de telefoonverzekering kan vergelijken. Voor vragen kan je mij gerust bericht sturen via Facebook. Op dezelfde dag heb je nog antwoord terug. Een telefoonverzekering vergelijken is nooit zo makkelijk geweest.